Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dragnea, însoțit la DNA de zeci de PSD-iști. Surse: E urmărit penal într-un nou dosar

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent luni dimineață la sediul DNA, unde a fost audiat în dosarul legat de compania TelDrum din Teleorman. La primele ore ale dimineții s-a prezentat la sediul Direcției Anticorupție și Marian Fișcuci, fost coleg de liceu al lui Dragnea și primul patron al firmei TelDrum. În fața sediului DNA au venit pentru a-l susține pe liderul partidului social-democrat zeci de membri și susținători ai PSD.

Dragnea, însoțit la DNA de zeci de PSD-iști. Surse: E urmărit penal într-un nou dosar
Comentează 0

UPDATE 9.30. Liviu Dragnea le-a spus jurnaliștilor la plecarea de la DNA: "Vorbim la Parlament, vorbim unde vreți voi". Jurnaliștii au reclamat atitudinea agresivă a jandarmilor care i-au împiedicat să se apropie de șeful PSD.

Cel mai probabil lui Liviu Dragnea i s-a adus la cunoștință calitatea în noul dosar, dat fiind că șeful PSD a stat aproximativ 40 de minute în fața procutorilor DNA.

UPDATE 8.55 Potrivit surselor Realitatea TV, Liviu Dragnea este urmărit penal într-un nou dosar al DNA, una dintre acuzații fiind abuzul în serviciu, alături de alte acuzații. Acum s-ar face pentru prima dată o legătură directă între șeful PSD și controversata firmă TelDrum, respectiv câștigarea de contracte pe bani publici.

UPDATE 8.50 Șeful PSD a declarat sec la sosire, într-o aglomerație fără precedent în fața sediului DNA creată de susținătorii lui Dragnea și de opozanți din mișcarea #Rezist: "Vorbim la ieșire".

UPDATE 8.30: Zeci de membri PSD au venit să-l susțină pe Liviu Dragnea la DNA. "Am venit să-l susținem pe președintele nostru. Mi s-a părut normal să venim să îi acordăm un mesaj de susținere. E sper că nu are motive de îngrijorare. Este firesc ca atunci când un coleg de-al nostru se află într-un moment de impas să fim alături de el", a declarat secretarul general al PSD Marian Neacșu.

Secretarul general al PSD a mai spus că este o manifestare cât se poate de pașnică, serioasă și că prezumția de nevinovăție trebuie să funcționeze și în cazul președintelui PSD.

Marian Neacșu care a venit sa îl sustina acum la DNA pe Dragnea l-a umplut de laude ieri la Congresul TSD:,,Am beneficiat de un om providențial în campania electorala, Liviu Dragnea. Programul de guvernare cel mai bun, document programatic care a fost conceput în România.''

Printre susținătorii lui Liviu Dragnea se află Claudiu Manda, Andrea Cosma, Marian Neacșu, Paul Stănescu.

UPDATE 8.00: La sediul DNA a ajuns Marian Fiscuci, fost coleg de liceu al lui Dragnea și primul patron al firmei TelDrum. Este așteptat să apară din moment în moment și șeful PSD, cel care a confirmat cu o zi în urmă că este audiat azi.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite