Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Două incidente armate în Paris. Aeroportul Orly, evacuat, după ce un bărbat a fost ÎMPUŞCAT MORTAL

Mai multe focuri de armă au fost trase, sâmbătă dimineaţa, pe Aeroportul Internaţional Orly, din Paris. Potrivit Le Figaro, un bărbat a încercat să-i ia arma unui militar, iar acesta a deschis focul, lichidându-l. Anterior, bărbatul fusese oprit în trafic undeva în zona de nord, în timpul unui control de rutină. După ce i s-au cerut actele, acesta a scos o armă şi l-a împuşcat pe poliţist.

Două incidente armate în Paris. Aeroportul Orly, evacuat, după ce un bărbat a fost ÎMPUŞCAT MORTAL
Comentează 0

Un bărbat a fost împuşcat mortal, sâmbătă dimineaţa, pe Aeroportul Orly, din Paris, după ce a încercat să ia arma unui militar. 

Autorităţile au luat decizia să evacueze aeroportul, de teamă ca bărbatul să nu aibă complici. 

În jurul orei 07:30 GMT, "un bărbat a luat arma unui militar apoi s-a refugiat într-un magazin de pe aeroport înainte de a fi împușcat mortal de forțele de securitate", a declarat, pentru AFP, un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne.

Poliția a anunțat, pe contul de Twitter, că o "operațiune" este în curs de desfășurare la Orly. Oamenii sunt sfătuiți să nu treacă de perimetrul de securitate. "Vă sfătuim să evitați platforma aeroportuară", spun polițiștii.

Anterior, bărbatul fusese oprit în trafic undeva în zona de nord, în timpul unui control de rutină. După ce i s-au cerut actele, acesta a scos o armă şi l-a împuşcat pe poliţist.

Potrivit presei internaţionale, atacatorul ucis se afla în atenţia serviciilor secrete. 

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite