Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Donald Trump, gafă uriașă. Ce-a făcut președintele SUA

Donald Trump pare să fi încălcat protocolul regal făcând publică discuţia sa privată cu regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Donald Trump, gafă uriașă. Ce-a făcut președintele SUA
Comentează 0

Donald Trump a declarat referitor la problema Brexit, într-un interviu apărut în publicaţia Mail on Sunday, preluat de Agerpres, că "Regina a spus, şi are dreptate, că este o problemă foarte complexă, cred că nimeni nu îşi imagina cât de complexă va fi. Toată lumea a crezut că va fi aşa: 'A, e simplu, aderăm sau nu aderăm, sau să vedem ce se va întâmpla".

Donald Trump, președintele SUA, a mai declarat că regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este "o femeie incredibilă, este atât de ageră, este atât de frumoasă, şi când spun frumoasă, mă refer la interior şi la exterior. Asta înseamnă o femeie frumoasă".

Întrebat dacă este de părere că regina l-a plăcut, Donald Trump a spus: "Nu vreau să vorbesc în numele ei, dar pot să vă spun că mi-a plăcut de ea. De obicei asta ajută. Mi-a plăcut mult de ea. Foarte elegantă. Şi foarte frumoasă. A fost ceva foarte special".

Citește aici mai multe!

Donald Trump a fost avertizat, înainte de întâlnirea cu regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu privire la regulile de protocol pe care trebuie să le respecte.

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi soţia sa, Melania, au fost primiţi de Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit la Castelul Windsor

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite