Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Din dragoste? Nici vorbă! 3 zodii care se mărită pentru bani. Materialistele zodiacului

Din dragoste? Nu! Din interes! Isi doresc o viata din care sa nu le lipseasca nimic, motiv pentru care pun banii pe primul plan. Vorbim despre femeile care cauta in special barbati cu bani. In cazul lor, iubirea este sustinuta de confortul financiar.

Din dragoste? Nici vorbă! 3 zodii care se mărită pentru bani. Materialistele zodiacului
Comentează 0

Iata care sunt materialistele zodiacului:

Scorpion

Femeia Scorpion nu e prea muncitoare, insa ii plac banii. Evident, banii castigati de altul. Viseaza la un trai fara lipsuri, dar singurul lucru pe care il face este sa isi puna in valoare farmecele astfel incat sa il atraga pe barbatul care ii va oferi tot ceea ce are nevoie, de la casa, masina si un cont grasut. Daca simte ca e dusa de nas si nu i se asigura tot ceea ce isi doreste din punct de vedere material, dispare fara urma de regret.

Capricorn

Femeia Capricorn, in schimb, munceste. Dar nu pentru a castiga bani, ci pentru faima, pentru a-si construi o cariera. Se bazeaza pe partener pentru confortul material, de aceea se va casatori abia cand va descoperi acea persoana capabila sa faca bani si din piatra seaca. Nu suporta lipsurile financiare si traiul de pe o zi pe alta. Dragostea trece intotdeauna prin stomac in cazul ei, deci nici vorba sa se hraneasca cu iubire.

Leu

Leoaica nu produce bani, insa ii cheltuie cu placere. De aceea, si cauta un partener care sa o scape de grija banilor si sa ii permita sa-si traiasca viata boem, asa cum ii place, scrie ele.ro. E in stare sa stea si o viata langa cineva pentru care nu simte nimic, cu conditia ca acea persoana sa ii achita facturile, ratele si sa ii ofere si un card cu acces nelimitat la banii din cont. In relatia cu ea, latura financiara conteaza mai mult decat orice.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite