Vremea Romania, Arad 21°C

Stiri Arad

Dezinformare din partea PSD privind Parada Clătitelor

Dezinformare din partea PSD privind Parada Clătitelor
Comentează 0

Ca urmare a comunicatului de presă emis de primarul comunei Moneasa, Ioan Nuțu Herbei, și transmis de biroul de presă al PSD Arad, în care Consiliul Judeţean Arad a fost acuzat că a împiedicat participarea turiștilor la Parada Clătitelor, Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al instituţiei, face următoarele precizări:

Anul acesta, pentru echitate, CJA a hotărât de comun acord cu primarul comunei Moneasa, Ioan Nuţu Herbei, să împartă sarcinile organizatorice în cadrul Paradei Clătitelor. Astfel, ziua de duminică a fost rezervată exclusiv activităților organizate de Primăria Moneasa.

Reprezentanții Consiliului Județean Arad au discutat cu societatea de transport care are curse pe ruta Arad – Moneasa suplimentarea autobuzelor pentru ziua de sâmbătă pentru a asigura contra cost transportul turiștilor din Arad care vor să participe la eveniment. Conform înțelegerii, pentru duminică același lucru a fost făcut de către Primăria Moneasa. 

„Acuzațiile că am fi sabotat Parada Clătitelor sunt de-a dreptul absurde! Din discuțiile cu firma de transport am dedus că duminică au fost solicitate curse suplimentare, însă nu au existat doritori. Sau au fost foarte puțini. Vă reamintesc că organizarea Paradei Clătitelor duminică, cu tot ce implică acest lucru – inclusiv transportul turiștilor din Arad, a fost, conform înțelegerii, în sarcina Primăriei Moneasa. În aceste condiții, acuzațiile formulate la adresa Consiliului Judeţean sunt ridicole”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al CJA.

Reprezentanţii J&R Car confirmă spusele oficialilor Consiliului Judeţean Arad.

„Am discutat problema transportului duminică cu domnul viceprimar Raul Groza, care ne-a solicitat suplimentarea autobuzelor la ora 10 și ora 11. La ora 10 nu s-a prezentat nimeni, iar la 11 au fost 9 persoane din care 3 nu au fost de acord să plătească biletul de întoarcere, iar două persoane nu au vrut să plătească deloc”, a declarat Nicoleta Orban, reprezentant J&R Car.

(C.P.)

        

 

Scrie un comentariu

trimite

Inchide