Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Detalii şocante în crima de la metrou. Criminala a împiedicat-o pe victimă să urce pe peron

Apar noi detalii şocante în crima odioasă de la metroul Bucureşti. Tânăra în vârstă de 25 de ani împinsă în fața metroului a fost împiedicată să revină pe peron, potrivit unor surse citate de Realitatea TV.

Detalii şocante în crima de la metrou. Criminala a împiedicat-o pe victimă să urce pe peron
Comentează 0

Noi detalii incredibile ies la iveală în cazul tragediei de la metrou. Femeia bănuită că ar fi împins-o pe tânăra de 25 de ani în faţa trenului ar fi împiedicat-o pe aceasta să urce înapoi pe peron.

Lupta între cele două femei a durat aproximativ 15 secunde, potrivit surselor citate.

Suspecta, acuzată de crimă, a fost reţinută de procurori, pentru 24 de ore.

Femeia de 36 de ani, suspectată că a împins în faţa trenului de metrou o tânără de 25 de ani marţi seara la Dristor, nu s-a opus reţinerii şi va fi prezentată pentru arestare 30 de zile.

"Mulţumim tuturor celor care s-au implicat noaptea trecută să ne ajute să o găsim pe suspectă. Sunt multe elemente care nu pot fi făcute publice la acest moment, ţinând de economia cazului. În ultimii 20 de ani nu s-a mai întâmplat aşa ceva în Bucureşti", a declarat la Realitatea TV Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Individa a fost găsită în zona Unirii, la doi paşi de o altă staţie de metrou şi, dupa câteva ore de audieri, a fost reţinută în această dimineaţă.

Au fost clipe de groază aseară, în stația de metrou Dristor 1 din Capitală. O tânără de 25 de ani a căzut pe șine și a murit după ce a fost lovită de garnitura care intra în stație. Inițial s-a crezut că fata s-a dezechilibrat.

Ulterior, când poliția a văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, oamenii legii s-au îngrozit: tânăra a fost împinsă pe șine de o femeie. Potrivit unor surse, imaginile captate de camere par desprinse dintr-un film. Criminala se apropie de tânăra care se uita pe telefon, chiar în momentul în care metroul intră în stație. O împinge în fața trenului, apoi pleacă liniștită, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite