Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Detalii şocante în cazul mamei care şi-a ucis copiii şi i-a ascuns în podul unui bloc

Cazul care a zguduit județul Bistriţa în luna martie a acestui an cutremură pe toată lumea şi acum. Femeia bănuită că și-a ucis trei bebeluși și le-a ascuns cadavrele în podul unui bloc din Bistrița-Bârgăului a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de omor. Bebelușii ar fi fost concepuți cu un amant.

Detalii şocante în cazul mamei care şi-a ucis copiii şi i-a ascuns în podul unui bloc
Comentează 0

Monica Lina Crăciun, femeia bănuită că a ucis trei bebeluși și le-a ascuns trupurile în podul unui bloc din Bistrița-Bârgăului a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de omor. Anchetatorii au descoperit detalii de-a dreptul șocante.

„În perioada 2004-2011, inculpata Crăciun Lina Monica a suprimat viața a trei nou-născuți, pe care i-a născut la termen și neasistată medical, după care a ascuns cadavrele nou născuților în podul unui bloc dintr-o comună din județul Bistrița-Năsăud unde au fost găsite întâmplător în cursul lunii martie 2017, în stare avansată de descompunere (scheletizate și mumificate). Inculpata Crăciun Lina Monica a comis cele trei fapte de omor asupra propriilor copii în contextul unei relații ascunse ce a durat mai bine de 10 ani, cu un bărbat cu care inculpata a mai avut relații de pe urma cărora a mai dat naștere, anterior săvârșirii faptelor, unui copil. Astfel, din probele administrate a rezultat că inculpata a rămas de trei ori însărcinată cu acest bărbat, sarcini pe care le-a ascuns, fără să le urmărească evoluția (nu s-a prezentat pe perioada sarcinilor la medicul specialist, iar la termen a născut neasistată medical, după care a suprimat viața nou-născuților și le-a ascuns cadavrele”, este explicat în comunicatul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, notează bistriteanul.ro

Cu același bărbat cu care se presupune că a conceput cei trei bebeluși pe care i-a ucis imediat după naștere, Monica Lina Crăciun mai are o fiică în vârstă de 14 ani. Fata a fost născută în anul 2003, iar perioada în care e bănuită că a comis cele trei crime începe la an după nașterea fiicei, 2004-2011.

 


Scrie un comentariu

trimite