Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Descoperire şocantă în locuinţa agentului de la Rutieră. Poliţistul pedofil păstra în calculator imagini cu minori şi...”

Răsturnare de situaţie în cazul prinderii poliţistului pedofil din Capitală, Eugen Stan! Ofiţerii de la Omoruri l-au supravegheat pe Stan 24 de ore înainte de a fi reţinut, iar motivul este uluitor. Anchetatorii au rămas şocaţi când au văzut ce păstra Stan în calculatorul personal şi de ce era acesta obsedat. 

Descoperire şocantă în locuinţa agentului de la Rutieră. Poliţistul pedofil păstra în calculator imagini cu minori şi...”
Comentează 0

UPDATE 12:31: Autorităţile au emis un comunicat prin care au anunţat că Vornicu Emanuel Rene, şeful poliţistului pedofil, a fost eliberat din funcţie! Totodată, s-a început o anchetă internă care vizează modul de instruire la intrarea în serviciu a poliţiştilor rutieri, precum şi a psihologului unităţii cu privire la activitatea desfăşurată.

”Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de şeful Poliţiei Române la Brigada Rutieră Bucureşti s-au dispus următoarele:

1.Eliberarea din funcţie a comisarului şef de poliţie Vornicu Emanuel Rene, sef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere, până la clarificarea situaţiei de fapt;

2.Informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea iniţierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcţie de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale;

3.Cercetarea disciplinară a şefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a poliţiştilor rutieri, precum şi a psihologului unităţii cu privire la activitatea desfăşurată.

Precizăm că, verificările  sunt in desfăşurare, pentru a se clarifica întreaga situaţie de fapt, iar rezultatele vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice”
, se arată în comunicatul Poliţiei.

Citeste mai mult pe cancan.ro


Scrie un comentariu

trimite