Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Descoperire sinistră la Craiova. Unde a fost găsit, abia după două zile, piciorul unei femei omorâte într-un accident rutier

O fetiţă de numai 12 ani a găsit din întâmplare piciorul unei femei ucise într-un accident rutier în seara zilei de duminică, 15 iulie.

Descoperire sinistră la Craiova. Unde a fost găsit, abia după două zile, piciorul unei femei omorâte într-un accident rutier
Comentează 0

Accidentul a avut loc duminică, 15 iulie, în jurul orei 22.00, pe strada Banu Stepan din cartierul craiovean Mofleni. O femeie de 71 ani a traversat strada printr-un loc nepermis, fără să se asigure, şi a fost lovită în plin de o maşină. A murit pe loc.


Când au ajuns la faţa locului, rudele au văzut că bătrâna nu mai avea un picior şi au inceput sa-l caute. "Peste tot ne-am uitat, prin iarbă, prin grădinile din jur şi nimic. Noi ne uitam pe jos, nu pe sus. Vă daţi seama ce viteza a avut şoferul dacă mamei i-a zburat piciorul atât de departe?", a declarat Maricica Golea, fiica femeii decedate.

Inclusiv poliţiştii au periat toată zona, fără nici un rezultat. Piciorul a fost găsit la o distanţă de peste 70 de metri de locul accidentului. Abia marţi după-amiază, o fetiţă în vârstă de 12 ani a văzut piciorul exact când dorea să intre în casa bunicului. A fost la un pas de a leşina.

Citeste mai mult: adev.ro/pc0l9x

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite