Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deputatul Tripa atacă presa la nervi apoi șterge postarea!

Parlamentarul PSD Florin Tripa a avut o reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor care l-au criticat pentru ieșirile sale publice. Arq l-a întrebat pe deputatul Tripa dacă nu îi este rușine cu prestația lui de parlamentar de Arad, în condițiile în care Aradul pierde 45 de milioane de euro prin decizia Guvernului PSD, susținută și de parlamentarii PSD? 

Deputatul Tripa atacă presa la nervi apoi șterge postarea!
Comentează 1

În loc să bage capul în pământ, deputatul Tripa a avut o reacție nervoasă: a atacat presa, considerând că este un „apendice“ al administrației locale și că „foamea și slugărnicia țin loc de deontologie profesională“. Nici nu a apucat să facă ochi în politică, să nu mai vorbim să facă ceva concret pentru arădeni, că deputatul Tripa se vrea un mic dictator, care să pună la punct presa. Dânsul nu înțelege că presa răspunde în fața cititorilor, nu în fața politicienilor. Sigur că problema foamei domniei sale a fost rezolvată rapid: una dintre primele griji ale lui Tripa, Fifor, Căprar și a celorlalți pesediști a fost să își voteze salarii enorme și sume foarfetare pe măsură, așa că sunt plătiți regește, cu zeci de mii de lei lunar.

Ce fac  ei în schimbul acestor bani? Politică ieftină și propagandă pentru Guvern și șefii de partid care îi remunerează gras și îi răsplătesc cu funcții pentru familie, apropiați și clientela politică. În aceste condiții, întrebarea noastră dacă nu îi crapă obrazul de rușine este pe deplin justificată. Mai mult decât atât, întrebarea noastră a fost susținută de mulți dintre cititorii domnului Tripa pe rețeaua de socializare pe care a atacat presa. În consecință, deputatul PSD și-a șters postarea rușinoasă, după ce probabil a fost urecheat de la partid și i s-a spus că se face în continuare de râs.

Ar mai fi de menționat că deputatul Tripa de la partidul-stat PSD amenință că va da în judecată presa care îl deranjează cu întrebări. Dânsul confundă critica presei cu calomnia, așa cum face multe alte confuzii în toate domeniile în care dă iama cu elan și nepricepere. Poate că arădenii ar trebui să îl dea pe dânsul în judecată, pentru prejudiciile pe care le-a creat județului Arad, care pierde 10 milioane de euro, din simplă slugăricie față de șefii dânsului de partid.   
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite