Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deputatul Dorel Căprar s-a convertit la budism

Deputatul Dorel Căprar s-a convertit la budism
Comentează 4

P(r)oza zilei: Iată ce declara (potrivit site-ului news.ro) marți deputatul social-democrat Dorel Căprar cu privire la protestele Diasporei: “Au dreptul să fie desfăşurate (proteste- n.r.) pentru că au fost aprobate, dar cred că ce s-a întâmplat acolo nu este conform realităţii”. 

Or, dacă ceea ce o lume întreagă a văzut nu este ”conform realităţii”, înseamnă pe cale de consecință logică că a fost vorba despre o iluzie, un miraj, o Fata Morgana, o hipnoză în masă, o realitate virtuală, o hologramă, adică MAYA, cum ar rezuma budismul. 

MÁYA s.n.  Latura întâmplătoare, aleatorie a realității; aparența înșelătoare, iluziile care constituie lumea. ◊ Vălul mayei = aparență care ascunde ultima esență a lucrurilor sau nimicul. [< fr. maya. / < sanscr. maya].

P.S. Ar mai fi o ipoteză și anume celebra ipostază în care o femeie adulteră este (sur)prinsă de către soț în patul conjugal cu altul și păcătoasa strigă cu tupeu: - Bărbate, nu e ceea ce vezi !!! Adică, pămpălăule, nu crede ce-ți văd ochii, crede ce-ți spun eu! 

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand


Scrie un comentariu

trimite