Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deputata PSD Andreea Cosma, așteptată la Instanța Supremă

Andreea Cosma, unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului, este aşteptată astăzi în faţa judecătorilor de la Instanţa Supremă. Deputata PSD, sora celui mai mare rival al DNA Ploieşti, Vlad Cosma, are termen în procesul în care este judecată pentru corupţie. Peste o săptămână va veni rândul fratelui şi tatălui său să apară în faţa instanței.

Deputata PSD Andreea Cosma, așteptată la Instanța Supremă
Comentează 0

Familia Cosma este vizată de mai multe dosare penale, iar în unele judecătorii deja au pronunţat condamnări consistente. Mircea Cosma, preşedinte al CJ Prahova timp de 12 ani, şi fiul său, Vlad Cosma, fost deputat PSD, au primit în primă instanţă 8, respectiv 5 ani de închisoare.

O a doua anchetă penală în care sunt vizaţi de cei doi se referă la modul în care a fost dată o lucrare care viza extinderea reţelei de canalizare din Comarnic. Procurorii au descoperit că Iulian Herţanu a primit fraudulos această lucrare. Prejudiciul calculat de procurori este estimat la 10 milioane de lei. Dosarul este încă în faza de urmărire penală.

O sentinţă aşteaptă și Andreea Cosma, încă deputat PSD.Aceasta este cercetată de procurori într-un dosar care a fost trimis în judecată în decembrie 2015, cu privire la modul în care a fost subevaluat un teren ce aparţinea unei unităţi militare din Prahova. La vremea respectivă, procurorii DNA notau că Andreea Cosma avea funcţia de notar.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite