Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dacian Cioloş a votat la alegerile parlamentare: Cel mai important este să iasă cât mai multă lume la vot

Premierul Dacian Cioloş a votat, duminică, puţin după ora 9.00, la secţia 32 din municipiul Zalău, judeţul Sălaj. Oficialul a declarat că cel mai important este să iasă la vot cât mai multă lume, "indiferent de opţiunile politice".

Dacian Cioloş a votat la alegerile parlamentare: Cel mai important este să iasă cât mai multă lume la vot
Comentează 0

"Am un mesaj important pe care vreau sa il repet in asa fel incat el sa fie bine inteles. Cel mai important in ziua de astazi este sa iasa cat mai multa lume la vot, indiferent de optiunile politice. Este important pentru ca rezultatul pe care il vom avea diseara sa fie cat mai reprezentativ.

Astazi e ziua in care alegatorii pot sa transmita celor care vor conduce Romania cele mai importante mesaje pentru urmatorii patru ani. Intr-o democratie participativa este importanta consultarea si pe parcursul guvernarii, insa cei mai indreptatiti sa conteste, sa faca observatii la ceea ce se va intampla in urmatorii patru ani sunt cei care astazi merg la vot, care dau un mandat celor care vor conduce Romania in urmatorii patru ani si care vor avea toata legitimitatea de a urmari ca mandatul pe care l-au dat va fi pus in aplicare", a declarat Dacian Ciolos, la iesirea de la vot.

Premierul a mai precizat că toţi românii au datoria să facă lucrurile "să meargă bine în ţară".

"Din punctul meu de vedere este cel mai important lucru această libertate de a putea vota, de a ne putea alege reprezentanţii. A fost una câştigată greu în istoria României şi cred că e important să nu o desconsiderăm, şi ma gândesc aici mai ales la cei tineri, chiar la cei pe care îi aud spunând: "domnule, dacă lucrurile nu merg bine în ţară, eu prefer să plec". Cred că avem cu toţii datoria să încercăm să facem ca lucrurile să meargă bine în ţară înainte de a te gândi la altceva, dacă într-adevăr iubim locurile în care ne-am născut şi vrem ca lucrurile să meargă mai bine. Şi chiar să meargă mai bine pentru ca şi cei care sunt acum în afară şi doresc să se întoarcă să poată să o facă. Asta e speranţa mea şi în această idee am votat astăzi”, a declarat Cioloş.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite