Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cupluri din zodiac sortite eșecului: se iubesc, dar NU vor fi niciodată împreună

Ți s-a întâmplat vreodată să nu te potrivești cu cineva absolut deloc? Acest lucru poate apărea din cauza diferențelor ce pot exista între două persoane, dar și a faptului că temperamentele voastre vă fac să nu ajungeți niciodată la un numitor comun. Deși sentimentele pot fi puternice, caracterele vor fi cele care câștigă în cele din urmă, iar relația voastră se va sfârșit.

Cupluri din zodiac sortite eșecului: se iubesc, dar NU vor fi niciodată împreună
Comentează 0

Dragostea doare. Nu întotdeauna, dar de cele mai multe ori poate aduce multă suferință. Fiecare dintre noi am cunoscut cel puțin o dată în viața noastră o astfel de dezamăgire. Oricât de multe sacrificii am făcut, aceasta pur și simplu nu a funcționat. Te-ai gândit vreodată dacă a existat vreo forță care a avut o influență nefastă asupra relației tale? Ei bine, este posibil ca instinctul să nu te fi înșelat. Compatibilitatea dintre zodii ar trebui să fie un criteriu prin care ne alegem partenerii, deoarece influența planetelor poate avea un efect nefast asupra relației noastre.

Iată care sunt cuplurile din zodiac sortite eșecului:

Capricorn- Săgetător

Cel mai des folosită frază pe care o auzi de la Săgetător în această relație este „Nu mă lași niciodată să mă distrez!”. Capricornul este mai rezervat la capitolul distracție și vrea să aibă un partener care să îi împărtășească principiile. Atunci când vrea un moment de relaxare, este bine să nu te maimuțărești în jurul lui, deoarece acest lucru ar putea să îl calce serios pe nervi. Un alt motiv pentru care acest cuplu este destinat eșecului este incompatibilitatea din dormitor. Între aceste două zodii nu există absolut nicio chimie. Nimic! Zero!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite