Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cuplu filmat în ipostaze indecente, într-o cursă aeriană. "Au cerut înainte un prezervativ, dar am crezut că glumesc"

Cuplu filmat în ipostaze indecente, într-o cursă aeriană.
Comentează 0

Un cuplu aflat intr-o cursa Ryanair a reusit sa-i socheze pe ceilalti pasageri cu comportamentul lor, iar daca unul dintre acestia nu ar fi fost destul de tupeist sa filmeze cele intamplate, povestea ar fi fost greu de crezut. Doi tineri - un cuplu - s-au urcat in avion in stare de ebrietate, dupa cum relateaza martorii si nici nu s-au deranjat sa se duca la baie, lasandu-se dusi de val pe scaun, in cursa Rynair de la Manchester - Ibiza, de miercuri seara, relateaza Daily Mail.
Pasagerii au vazut cum femeia l-a incalecat pe partenerul ei, pozitie in care a ramas timp de o ora. Miscarile lor erau sugestive si, cu toate ca au atras atentia, nu au parut deloc deranjati de cei din jur.

Kieran Williams, 21, din Preston, Lancashire, pasagerul care statea vizavi de cei doi, a fost uluit de comportamentul lor. "I-am auzit planuind inainte sa o faca, dar am crezut ca este o gluma. La un moment dat, el a intrebat in gura mare daca cineva avea vreun prezervativ. Am ras cu totii, dar 10 minute mai tarziu am vazut ca, de fapt, au facut-o. Erau foarte beti si au atras atentia.

Am vazut cum fata isi da chilotii jos si il ajuta si pe el sa se descheie la pantaloni. Apoi ea a inceput sa-l calareasca la propriu. A trebuit sa filmez. N-am mai vazut niciodata asa ceva", spune Kieran.
Femeia care statea langa cei doi a cerut sa fie mutata. Personalul de la bord, insa, nu a facut nimic sa-i opreasca pe cei doi.

Dupa ce filmarea a fost facuta publica, un purtator de cuvant al companiei aeriene a spus ca "incidentul va fi investigat".

sursa: stirileprotv.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite