Vremea Romania, Arad 25°C

Stiri Arad

Cuplaj voielbalistic de efect, week-endul viitor, la Arad

Cuplaj voielbalistic de efect, week-endul viitor, la Arad
Comentează 0

După 30 de ani de pauză voleiul feminin arădean a revenit în competiţia senioarelor. În A2 Vest, UVVG ProVolei, echipă pregătită de profesorul Traian Costea a cedat cu 3-0 la Oradea, dar mai important decât orice este faptul că Aradul este pe hartă şi în competiţia fetelor la volei. 

Pe de altă parte, săptămâna viitoare iubitorii sportului cu mingea la fileu din oraşul nostru vor fi răsfăţaţi. Sâmbătă, sala de sport a Şcolii Gimnaziale Avram Iancu va găzdui un cuplaj voleibalistic, Arad vs. Timişoara, în A2. De la ora 11 fetele lui Traian Costea înfruntă pe CSU Poli Timişoara. 

Apoi, de la ora 13, băieţii lui Marius Mascovits debutează în nouil sezon din A2 Vest cu CSU Vest Timişoara. Un sezon în care echipa arădeană va avea un contingent important ce vine de la juniori, plus seniorii Gligor, Matica, Motoc, Both şi o noua achiziţie, timişoreanul Alex Duţă, un ridicător de 21 de ani. 

Week-endul viitor e încheiat de juniorii de la UVVG ProVolei, care, duminică, tot în sala Şcolii Gimnaziale Avram Iancu, înfruntă CNMB Rm. Vâlcea, în cea de-a 3-a etapă a Campionatului Naţional.
 

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite