Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cupa „Sportsin” şi-a stabilit semifinalistele

 Cupa „Sportsin” şi-a stabilit semifinalistele
Comentează 0

Trei şcoli din municipiu (LPS, Gen. 21 şi 11) şi elevele din Ţipar au rămas în lupta pentru trofeul ediţiei cu numărul IX a Cupei „Sportsin” la baschet.

 

Ediţia cu numărul IX a Cupei „Sportsin” la baschet feminin, pentru ciclul gimnazial, a debutat la sala de sport din Şiria. În urma unor meciuri viu disputate, Şc. Gim. Ţipar (prof. Oana Ungureanu) a obţinut calificarea în semifinalele întrecerii, programate în 31 martie, la Arad, depăşind Şc. Gim. Pădureni – Ch. Criş (prof. Andrei Palfi), scor 15-6, şi Şc. Gim. „I. Slavici” Şiria (prof. Lucian Oniţa), 22-14 (14-14 după trei sferturi). În celălalt meci, Pădureni a trecut de Şiria, scor 28-26, după ce fetele de lângă cetate au condus cu 24-21.
Liceul cu Program Sportiv Arad şi Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad (Generală 21) au obţinut calificarea în semifinalele Cupei „Sportsin” la baschet, în urma meciurilor din Grupa B. LPS (prof. George Mandache) a depăşit „Gen. 21” cu scorul de 29-16 şi pe Colegiul Tehnic de Construcţii şi Protecţia Mediului – Gen. 6, scor 50-6. 
În celălalt meci, decisiv pentru al doilea „bilet” spre „careul de aşi”, Gen. 21 (prof. Ramona Rusu) a trecut de Gen. 6 (prof. Ştefan Mîndru), cu scorul de 25-3.
Echipa de baschet feminin a Șc. Gim. nr. 11 „Nicolae Bălcescu” Arad a câștigat Grupa C din cadrul ediției a IX-a a Cupei „Sportsin”, obținând calificarea în „careul de ași”, acolo unde va înfrunta LPS Arad, câștigătoarea Grupei B. Elevele pregătite de prof. Daniel Dragoș și Cristian Moț au câștigat „decisivul” jucat cu Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica (prof. Ioana Medeleanu), scor 29-13, arbitrat de Alexandru Comloșan, elev al LPS Arad. În cadrul evenimentului desfășurat la sala din Pecica a avut loc și un concurs de aruncări libere, câștigat de pecicana Iasmina Pușcaș, iar după baschet, elevele au avut parte de o vizită la Ferma de Bivoli și Centrul de Vizitare Pecica – locații care nu trebuiesc ratate de cei ce poposesc în orașul arădean – unde au savurat (și) câteva felii de pită de Pecica cu untură.
La întrecerea de sub panouri pun umărul: Sportsin, IŞJ, DJTS, Şc. Gim. „N. Bălcescu”, BeReady, Azbest Publishing, Medacom Zico şi Crucea Roşie.
Ultimele acte ale filei cu numărul 9 a tradiționalei competiții dedicată ciclului gimnazial sunt programate vineri, 31 martie, între orele 9.00-14.00, la Sala Polivalentă.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite