Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum e de fapt viața în Videle, pepiniera de cadre a PSD-ului ”Pe Dragnea îl detest!” ”E un escroc!”

De două zile, oraşul Videle freamătă continuu. Propunerea Vioricăi Vasilica Dăncilă în fruntea Guvernului i-a cam făcut pe teleormăneni să ridice, ba din umeri, ba din sprânceană. Am mers pe urmele ei şi pe ale lui Carmen Dan să găsim reţeta succesului. Este un singur ingredient secret, care de fapt nu mai e un secret pentru nimeni: apropierea de Liviu Dragnea. În realitate însă, pepiniera de cadre a PSD zace în sărăcie. Oamenii din Videle au o singură şansă: să plece din ţară sau să facă naveta.

Cum e de fapt viața în Videle, pepiniera de cadre a PSD-ului ”Pe Dragnea îl detest!” ”E un escroc!”
Comentează 0

Oamenii din Videle au păreri împărțite cu privire la desemnarea Vioricăi Dăncilă în funcția de prim-ministru. Unii spun că le place de fosta lor concitadină. ”Pai nu e domle de la noi?”, spune un cetățean.

”E o doamna cuminte, acu io stiu capacitatile dansei?”, spune altul. ”Femeile sunt mai mana stransa, stie sa dirijeze mai bine”, spune o doamnă, care e convinsă că Liviu Dragnea trebuie să dirijeze mai departe, pentru că ”el a castigat alegerile!”.

Alții nu sunt neapărat mândri, ba chiar sunt nemulțumiți.

Reporter: Dvs de ce nu sunteti ministru?

Cetățean: Ii trage Dragnea pe toti. Eu ce neam sunt eu cu Dragnea? Pai dna Dăncilă, daca nu-i dirijeaza Dragnea, ce sa faca...Dragnea e seful tarii”.

Cel mai mândru este viceprimarul. De fapt este chiar fericit. 

”Va dati seama ca nu putem fi decat mandri, fericit, chiar fericiti putem spune! Avem doua doamne ministru si prim ministru”, spune SERBAN NICU-SILVICA, VICEPRIMAR VIDELE.

Realitatea este alta. Oamenilor le pasă prea puţin cum îl cheamă pe prim-ministru. Oricum se schimbă des şi oricum efectele la ei în oraş nu se văd.

Ce a făcut spre exemplu Liviu Dragnea pentru ei? ”Liviu Dragnea? Pentru el a facut, pentru el. A facut cineva ceva? Mananca, fura, face pentru ei. Nu-i interesează de oameni”, spune un alt localnic din Videle.

Viața în oraș nu pare a fi simplă pentru toată lumea.

Reporter: Sunteti multumit de cum traiti in Videle?

Cetățean: Sincer, nu.

Reporter: De ce?

Cetățean: Sunt bani puțini, promit multe si...nimic.

Reporter: Liviu Dragnea nu vine din Teleorman?

Cetățean: E un escroc 

Alții sunt chiar mai vehemenți.

Reporter: Daca l-ati fi cunoscut pe Liviu Dragnea si ati fi colaborat cu el...

Localnică: Nuu, nu vreau sa l cunosc. Pur si simplu il detest ca persoana. 

Nemulțumirea are legătură cu felul în carea Liviu Dragnea a condus județul.

”Domnul Dragnea a terminat, a paralizat tot orasul. Cum sa se traiasca? Vai de mama noastra, face toata lumea naveta. Pensionari si navetisti”, spune un bărbat.

Reporter: Se mai produce ceva aici în Videle?

Localnic: Ce să se producă? Panică!

Videle este un oraş din care oamenii fug. Singura lor şansă este să plece fie în străinătate, fie în alt oraş, la muncă. În definitiv, şi Carmen Dan şi Viorica Dăncilă au fugit din Videle.

Sursa 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite