Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum arată şi cu se ocupă COPIII celui care va conduce cel mai puternic stat din lume

La rostirea primului său discurs în calitate de viitor preşedinte al SUA, Donald Trump i-a avut alături pe copiii săi, dar şi pe soţia sa Melania.

Cum arată şi cu se ocupă COPIII celui care va conduce cel mai puternic stat din lume
Comentează 0

Pe lângă cei care l-au votat, viitorul preşedinte al SUA are parte şi de susţinerea întregii sale familii formată din cei cinci copii, 8 npoţi şi actuala sa soţie Melania Trump. 

Ivanka Trump este fiica cea mare a lui Donald Trump. În vârstă de 35 de ani, Ivanka este căsătorită din 2009 şi are la rândul ei trei copii: Arabella Rose Kushner, Joseph Frederick Kushner şi Theodore James Kushner. Ea îl moşteneşte pe tatăl ei, fiind o femeie de afaceri în adevăratul sens al cuvântului. 

La vârsta de 20 de ani, ea a fost model, ca si mama sa, Ivana. In 1997 a fost gazda Miss Teen USA, a aparut pe copertile multor reviste de specialitate si a initiat #WomenWhoWork, o campanie video ce vine a redefineasca modul in care sunt percepute femeile de cariera.

Tiffany Trump, în vârstă de 23 de ani, este fiica cea mică a viitorului preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Mama sa, actriţa Marla Maples şi cea de-a doua soţie a magnatului, a divorțat de Trump când copila avea doar cinci ani. Fata a ramas in custodia mamei sale, cele două mutându-se in California, însă cu toate acestea Tiffany a mentinut o relatie apropiata cu tatal sau. 

Tânăra este studentă la Universitatea din Pennsylvania şi este celebra pe Instagram prin posturile sale care divulga stilul de viata luxuriant pe care il traieste. 

Donald Trump Jr. este cel mai mare copil a lui Trump. În vârstă de 38 ani, bărbatul îi calcă pe umeri tatălui său, fiind un prolific om de afaceri. Ba mai mult decât atât, acesta îl moşteneşte pe tatăl său şi în privinţa declaraţiilor controversate. În campania electorală a lui Trump, el a făcut o serie de afirmaţii extrem de dure la adresa refugiaţilor sirieni, spunând că SUA nu ar trebui să primească refugiaţi.

Acesta este căsătorit cu Vanessa Trump cu care are cinci copii: Kai Madison Trump, Donald Trump III, Tristan Milos Trump, Chloe Sophia Trump, Spencer Frederick Trump.

Eric Trump, în vârstă de 32 de ani, este cel de-al treilea copil din timpul mariajului cu Ivana Trump, alături de Ivanka Trump şi Donald Trump Jr. A fost jurat in cadrul show-ului The Apprentice si este vice-presedinte al The Trump Organization alaturi de fratele si de sora lui mai mare. A lansat Trump Winery si a fondat Eric Trump Foundation, ce strange fonduri pentru copiii cu boli terminale din cadrul St. Jude’s Research Hospital. El a fost însă des criticat pentru hobby-ul sau: vanatoarea de animale, unele rare, protejate.

Eric este insurat cu Lara Yunaska, de profesie antrenor personal. Eric si Lara nu au copii.

Barron William, mezinul familiei Trump, este singurul copil al lui Donald cu actuala sa sotie, Melania Trump, de origine slovenă. Ca si mama sa, Barron, în vârstă de 10 ani, vorbeste fluent slovena. Băiatul este pasionat de modă si ii place sa joace golf alaturi de tatal sau. Recent, a aparut pe coperta revistei People.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite