Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu un pas mai aproape: FCC ICIM Arad - CSBT Alexandria 69-66

Cu un pas mai aproape: FCC ICIM Arad - CSBT Alexandria 69-66
Comentează 0

La ora asta e greu să fii suporter FCC ICIM Arad şi să ai şi probleme cu inima! Pentru că fetele lui Bogda Bulj par specialiste în meciuri de infarct. După duelul pierdut pe final la Satu Mare azi, în Polivalentă, după o evoluţie cu un start catastrofal, Aradul a răpus o Alexandrie care rămâne o forţă a actualului sezon. O Alexandrie care a demonstrat calitate în primul sfert, unul în care a încasat doar 8 puncte şi în care trioul Amukamara - Bartee - Voicu a făcut diferenţa. A urmat un sfert secund în Coker a început să joace la adevărata valoare, şi alături de Hadzovic sau Poole au readus ICIM-ul în joc. 

După care din nou linişte: Alexandria reuşeşte să se desprindă la 30-43 în minutul 24, tot cu Bartee şi Amukamara la butoane. Eeee...doar o iluzie, pentru că timpul va curge de aici în favoarea trupei sârbului Bulj. Uşor-uşor, pe lângă Poole, Hadzovic sau Coker, începe să funcţioneze Wingate, dincolo defensiva Alexandriei începe să scârţâie din toate încheieturile, iar arădencele profită. Şi secundă cu secundă, cu multă răbdare, inteligenţă şi suficient tact (au forţat adversarul să piardă 25 de mingi!), ICIM-ul revine în joc, egalează, preia conducerea şi reuşeşte un final electrizant (61-60 după ce Wingate fură o minge când mai erau de joc 3 minute, iar de aici nimic nu a mai putut opri trupa de pe Mureş), cu un succes care cântăreşte mai mult decât pare la prima vedere. Unul în care poate statisticile nu au fost strălucite individual, dar ca echipă lucrurile au funcţionat, câtă vreme din nou 4 jucătoare au fost în double-diggits. 

Locul 5 înainte de faza a doua a sezonului e palpabil şi e un vis ce poate fi realitate, după coşmarul începutului de sezon. Aaa, să nu uităm: Alexandria e pe 3 în clasament!

FCC ICIM Arad - CSBT Alexandria 69-66 (8-16, 20-17, 21-16, 20-17)

Arad: Poole 17 (1x3), Wingate 14 (1x3), Hadzovic 13, Coker 12, Tavic 6 , Nagy 4, Ferenczi 3 (1x3).  Au mai jucat: Mercea, Ciotir

Alexandria: Bartee 18 (2x3), Amukamara 16, Voicu 15, Mihai 8 (2x3), Podar 7, Grbic 2. Au mai jucat: Cooper, Vrancic.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite