Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CSM Arad are echipă de tenis de masă şi în Divizia B!

CSM Arad are echipă de tenis de masă şi în Divizia B!
Comentează 0

Secţia de tenis de masă a CSM Arad propune 3 echipe în viitorul sezon intern. După echipa mare a fetelor din Superliga Naţională, şi băieţii în Divizia A, o altă generaţie a reuşit calificarea în liga a 3-a feminină, respectiv Divizia B. În componenţa Adela Strună, Alexandra Schreiber şi Andreea Neamţu, arădencele au obţinut la turneul de calificare în “B”, de la Câmpulung Muscel, patru victorii şi o înfrângere. CSM-ul s-a impus cu 5-0 în faţa echipelor din Vatra Dornei şi Râmnicu Sărat, 5-2 cu Târgu Mureş, 5-3 cu Dumbrăviţa II şi a cedat cu 0-5 în faţa celor de la CSA Steaua. S-au calificat primele trei echipe, adică în ordine: CSA Steaua, CSM Arad şi Dumbrăviţa II.

În Divizia B sunt opt echipe, iar primul turneu e la Bistriţa, în perioada 2-5 septembrie, odată cu turneul băieţilor, din Divizia A. La băieţi în liga secundă sunt două serii a câte opt echipe. Fetele din Superligă încep sezonul în 5-8 octombrie, cu primul turneu, la Buzău”

Altfel, secţia de tenis de masă a CSM Arad începe selecţia pentru copii cu vârste între 5 şi 9 ani. Cei interesaţi sunt aşteptaţi zilnic, de la ora 17:30, la sala de pe strada Mihai Eminescu, nr.28.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite