Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Crimă în spital, la psihiatrie. Un infirmier a ucis o asistentă, apoi s-a sinucis

Caz șocat la Spitalul județean Slatina. Un infirmier a înjunghiat mortal o asistentă, după care s-a sinucis. Cei doi au fost găsiți fără suflare de către colegi. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, în exclusivitate la Realitatea Tv, că va trimite o echipa de control la spitalul din Slatina. Femeia ar fi  fost ucisă cu 10 lovituri de cuţit. Pe de altă parte, managerul Spitalului, Cătălin Botea, a declarat la Realitatea Tv, că nu ştia despre o presupusă relaţie dintre cei doi, iar din informaţiile sale, infirmierul nu s-ar fi evidenţiat prin comportament violent. 

Crimă în spital, la psihiatrie. Un infirmier a ucis o asistentă, apoi s-a sinucis
Comentează 0

Femeia avea 45 de ani şi lucra în spital din anul 2002, în timp ce bărbatul, în vârstă de 54 de ani, lucra în spital încă din 1994. Surse spun că cei doi s-ar fi închis în salon la miezul nopţii, iar abia pe la 1.30 din cameră s-au auzit urlete. Au fost chemaţi pompierii, care ar fi descoperit-o pe femeie ucisă cu şapte lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, în timp ce el avea venele tăiate. Se pare că bărbatul s-a înjunghiat şi în gât, cu acelaşi cuţit, după ce şi-a tăiat venele.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de lucrători din cadrul Secţiei de Psihiatrie despre faptul că două persoane sunt decedate într-o cameră, bărbat şi femeie. S-a deplasat la faţa locului Echipa Operativă, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cauza fiind preluată de procuror”, a declarat Cristian Grigorescu, reprezentant IPJ Olt. Cătălin Rotea, directorul spitalului, a mai declarat că a dispus măsuri pentru înlocuirea personalului pe tura respectivă, pentru că angajaţii erau traumatizaţi de ce au văzut. 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor, a spus Grigorescu.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite