Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cozi interminabile la Poșta arădeană. Incompetența directorului Vărcuș este fără precedent!

De când a fost premiat de către PSD cu funcția de director al Poștei arădene, Beniamin Vărcuș nu s-a remarcat cu altceva decât cu incompetența. La fel ca pe vremea dictatorului Ceaușescu oamenii sunt nevoiți să stea și peste jumătate de oră la coadă ca să trimită o scrisoare, să-și ridice un colet sau să beneficieeze de un serviciu.

Cozi interminabile la Poșta arădeană. Incompetența directorului Vărcuș este fără precedent!
Comentează 0

Dar nu trebuie să ne mire că lucrurile merg așa pentru că atunci când numești director un pizzar la ce te poți aștepta? Numești pe criterii politice un om care nu are nicio treabă cu activitatea poștei, îl numești doar că a muncit pentru partid.

Acest incompetent, pe nume Beniamin Vărcuș este pe deasupra și consilier local PSD, unde alături de gașca sa social-democrată se opune vehement la mai toate proiectele viabile pentru Arad și arădeni. Așa doar de dragul de a fi contra sau că așa le cere partidul.

Domnilor parlamentari PSD care lătrați încontinu în presă și rostiți inepții, de ce nu îi dați o mână de ajutor acestui directoraș Beniamin Vărcuș să facă ceva cu poșta arădeană, să respecte în primul rând arădenii? Cred că putem tot noi să răspundem, pentru că sunteți la fel de incompetenți ca și el.

Birocratia excesiva, cozile interminabile si serviciile invechite sunt principalele reclamatii ale oamenilor atunci cind vine vorba despre Poșta din Arad. Asta le oferă arădenilor marele director Beniamin Vărcuș.

Lazăr Pană

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite