Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cosmin, sau Dj NINHO, un arădean pe scena Neversea!

Cosmin, sau Dj NINHO, un arădean pe scena Neversea! A făcut din pasiune un mod de viață, iar acum stă pe aceeași scenă cu numele grele ale muzicii electronice din toată lumea

Cosmin, sau Dj NINHO, un arădean pe scena Neversea!
Comentează 0

Are 27 de ani și două mari pasiuni, muzica și fotbalul. Dacă a doua dintre pasiuni a rămas la stadiul de „joc de plăcere”, din prima, din muzică, a făcut un mod de viață. Vorbim despre Cosmin Bahnean, în trecut un talentat portar de fotbal, astăzi unul dintre cei mai buni DJ din Arad și poate chiar cel mai popular.

Pasiunea lui pentru muzică a început acum mai bine de zece ani, de pe băncile liceului participând la multe evenimente private, apoi în cadrul festivalelor organizate de către Liga Studenților din Universitatea Aurel Vlaicu din Arad și a continuat prin participarea la numeroase evenimente și proiecte. În timpul weekendurilor de vară mixează pe plaja lacului Ghioroc, în cadrul proiectului „Ghioroc Summer Fest”,  unde cu ajutorul muzicii aduce litoralul mai aproape de oameni.

Cine crede că munca de DJ este ușoară sau la îndemâna oricui se înșeală... Ca să fii un DJ bun ai nevoie de multe, de foarte multe calități. În primul rând trebuie să creeze o stare de spirit publicului încât să comunice cu el, trebuie să se adapteze publicului și trebuie să aibe o vastă cultură muzicală. Munca de DJ implică mult studiu, mult exercițiu, multe repetiții, într-un cuvând, munca de DJ implică dedicare.

Cosmin Bahnean a reușit acest lucru, iar asta o demonstrează cartea lui de vizită. În august 2011 a fost DJ/MC pe Plaja Costineşti la festivalul naţional USR Summer Camp organizat de către Uniunea Studenţilor din România (U.S.R.). Trei ani mai târziu, în 2014, a participat la cursul de DJ “TRAINING CAMP#2 by DJSuperStore”, tot in același an a fost Dj la Festival Holi Timişoara iar de atunci rezident sau invitat la numeroase cluburi din Arad si nu numai. În perioada 2016 – 2017 a fost Dj rezident în Oradea si tot atunci a reusit să câstige pentru a doua oara titlul de “CEL MAI POPULAR DJ”  oferit de site-ul ARQ.
Cireașa pe tort a venit anul trecut. Dj NINHO  a fost prezent pe scena de la Untold, festivalul de la Cluj-Napoca care adună peste 300.000 de iubitori de muzică în patru zile! Acum, povestea continuă, Cosmin va fi prezent la un alt festival uriaș, Neversea, de pe malul Mării Negre, la Constanța.

Este foarte fericit. Este dedicat, așa cum am mai spus, acestei meserii (pentru că a fi DJ este deja o meserie), iubește muzica de calitate, iar mâine seară, în 5 iulie, DJ Ninho va fi la butoane pe scena „Oasis Stage” la Neversea!

Dj NINHO va mixa la același eveniment la care vor cânta nume celebre ca Alan Walker, Axwell & Ingrosso, Scooter, Steve Angello, Hardwell, W&W, Sunnery James& Ryan Marciano, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub Fx, Camo & Krooked, Chase & Status, Modestep, Noisia şi Pendulum. Cam lungă lista, așa e? Asta apropo de comparația de mai sus...

La Neversea sunt așteptați peste 200.000 de fani ai muzicii electronice, iar trenurile spre litoral sunt deja pline.

 

Corina Tamaș


Scrie un comentariu

trimite