Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Contestaţia lui Gheorghe Burnei, arestat la domiciliu, judecată marţi la Curtea de Apel

Curtea de Apel Bucureşti decide, marţi, dacă medicul Gheorghe Burnei va rămâne în arest la domiciliu, va fi arestat preventiv, la solicitarea procurorilor Parchetului Tribunalului Bucureşti, sau va fi cercetat sub control judiciar.

Contestaţia lui Gheorghe Burnei, arestat la domiciliu, judecată marţi la Curtea de Apel
Comentează 0

Medicul Gheorghe Burnei a fost reţinut pe 10 decembrie de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, care au cerut instanţei arestarea preventivă a acestuia pentru 15 fapte de luare de mită. Tribunalul Bucureşti a respins, în 11 decembrie, arestarea preventivă a lui Burnei şi a dispus plasarea în arest la domiciliu.

Gheorghe Burnei a contestat măsura arestului la domiciliu, el urmând să solicite judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti ridicarea măsurii preventive sau înlocuirea acesteia cu controlul judiciar.

Şi procurorii au contestat decizia din 11 decembrie, aceştia solicitând judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti arestarea preventivă a chirurgului ortoped Gheorghe Burnei.

Anchetatorii cer arestarea preventivă a lui Burnei pentru că medicul, prin activitatea defectuoasă pe care o exercită, “prezintă un pericol concret pentru starea de sănătate sau chiar pentru viaţa pacienţilor săi minori”.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite