Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Consilier liberal Barbeș: “PSD și minciuna cu picioare scurte!”

Consilier liberal Barbeș: “PSD și minciuna cu picioare scurte!”
Comentează 0

Liberalul Adrian Barbeș, consilier local municipal, consideră că minciunile PSD-ului aruncate prin vocea deputatului Tripa sunt încă o dovadă a manipulării și nesimțirii acțiunilor social-democraților:

Cum era și normal pentru tipul de politică pe care PSD îl practică de mai bine de 27 ani, reprezentanții social-democraților mint cu nerușinare pentru a încerca să evite o revoltă uriașă din partea arădenilor, când va ieși la iveală sumele infime alocate Aradului de către guvernul PSD-ALDE.

Pentru a discuta punctual și pe cifre, realitatea sumbră pe care Aradul va trebui să o accepte este că actualul guvern PSD, la fel ca toate celelelalte guverne PSD, a tăiat niște fonduri considerabile de la Bugetul de Stat pentru județul nostru, care demult timp nu mai reprezintă niciun interes pentru guvernanții roșii. De pildă, guvernul Grindeanu a tăiat:

-483.000 lei de la programul laptele și cornul,

-280.000 lei de la sistemul de protecție a copilului

- 34.000 lei de la centrele de asistență socială a persoanelor cu handicap.

Prin urmare guvernul PSD pedepsește exact categoriile de arădeni pe care ar trebui să le protejeze și anume copiii și persoanele defavorizate și cele cu handicap. Asta înțeleg social-democrații prin bunăstare generală, taie de la cei care au nevoie de ajutor.

Pentru spitalele arădene nu există îndurare de la guvernul PSD. Acesta nu alocă niciun leu pentru Pediatrie, Maternitate și restul spitalelor. Tot arădenii nevinovați au de suferit, copiii, mamele și toți cei care vor avea nevoie de ajutor medical. Sunt patru parlamentari PSD în Arad. Nici măcar unul dintre ei nu au binevoit să ceară bani pentru sistemul medical arădean. S-au văzut pe funcții, cu mandatele în brațe și până la următoarele alegeri parlamentare nu vor mișca un deget, vor lăsa Aradul să se descurce cum poate din bugetul local și județean, având grijă să critice public împărțirea sărăciei pe care ne-o oferă guvernul lor.

În timp ce județele din fieful PSD: Teleorman, Olt, Dolj Suceava etc se bucură de sume uriașe de la Bugetul de Stat, Aradul este văduvit de banii necesari pentru investițiile imediate. Aradul este pedepsit de parlamentarii PSD exact cei care au fost aleși să lupte pentru interesele arădenilor. Din cauza totalei lipse de interes din partea parlamentarilor PSD: Fifor, Căprar, Todor și Tripa Aradul nu contează la București, iar acest fapt este evident atunci când ne uităm la cifrele minuscule alocate din Bugetul de Stat.

Sunt convis că parlamentarii PSD vor continua să încerce să dea vina pe administrațiile locale, pe tehnocrați chiar și pe condițiile meteo pentru că nu au suficientă integritate și coloană vertebrală să admită că sunt zero și să încerce să schimbe situația. Însă știu că arădenii sunt oameni inteligenți și capabili să vadă miciuna și trândăvia social democraților, prin urmare nu se vor lăsa manipulați de vorbe goale și promisiuni deșarte” a concluzionat consilierul liberal, Adrian Barbeș.

Comunicat PNL Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite