Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Conferința Internațională a Studenților StudMath-IT UAV Arad

La Facultatea de Științe Exacte din cadrul Universității “Aurel Vlaicu” din Arad s-a încheiat Conferința Internațională a Studenților StudMath-IT. Studenți din România, Ungaria, Serbia, Republica Moldova și Portugalia au prezentat 42 de lucrări științifice din domeniile matematică, informatică și aplicații ale acestora.

Conferința Internațională a Studenților StudMath-IT UAV Arad
Comentează 0

În cuvântul de deschidere a conferinței, doamna Rector, prof. univ. dr. Ramona Lile, a reiterat sprijinul conducerii UAV pentru activitatea de cercetare, atât la nivelul cadrelor didactice cât și al studenților. Liga Studenților din UAV (președinte Roxana Barna) a fost alături de invitați pe parcursul întregii manifestări și a deschis calea unor colaborări viitoare cu organizațiile studențești din alte centre universitare.

Cele mai bune lucrări au fost selectate de un juriu internațional format din cadre didactice universitare invitate în acest scop. La festivitatea de premiere au participat prof. dr. Codruța Stoica, prorectorul UAV și prof. univ. dr. Mariana Nagy, decanul Facultății de Științe Exacte.

Conferința a fost organizată cu contribuția financiară a Ministerului Educației Naționale, iar premierea s-a desfășurat cu sprijinul Centrului Cultural Bucovina.

Foto - Vlad Andrei Bodea

Galerie foto (208)


Scrie un comentariu

trimite