Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Conferință de presă la C.J.A. - I.S.U. și reabilitare drumuri județene

Ieri,  la Consiliul Județean Arad, a avut loc o conferință de presă în care s-a prezentat situația reală a intervențiilor și salvarea de vieți omenești, la care a participat și o delegație ISU.

Conferință de presă la C.J.A. - I.S.U. și reabilitare drumuri județene
Comentează 0

În cadrul acestei întâlniri a avut loc prezentarea noului comandant ISU și predarea ștachetei conducerii  deoarece fostul comandant , domnul colonel Bogdănescu Ioan a ieșit la pensie.

În partea a doua a conferinței, s-a prezentat situația drumurilor județene, urmând apoi o deplasare  pe teren pe ruta Arad - Sîntana – Seleuș pentru a vedea situația drumurilor la fața locului.

Se dorește repararea (unde este cazul) a porțiunii între Zimandul Nou - Sântana - Pâncota, urmând apoi reabilitarea tronsonului Pâncota-Seleuș drum care necesită reparații de anvergură. Traseul Seleuș -Sîntana - Arad va fi utilizat intens fiind varianta cea mai bună o perioadă ,  deoarece urmează să se reabiliteze drumul Arad-Șiria –Pâncota – Târnova – Buteni, dorindu-se astfel ca partea nordică a județului să fie legată rutier de Arad prin ambele rute. Pe viitor se dorește și o centură ocolitoare a Șiriei dar deocamdată trebuie rezolvate aceste două tronsoane.

Galerie foto (14)


Scrie un comentariu

trimite