Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de director/director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Arad

Concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de director/director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Arad
Comentează 0

Vineri, 14 iulie 2017, ora 17.00 la sediul Inspectoratului Școlar Județean Arad, a avut loc Conferința de presă privind Concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director/director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Arad. S-au prezentat calendarul și aspecte legate de organizarea și desfășurarea acestui concurs.

Luni, 17 iulie 2017, va avea loc proba scrisă din cadrul Concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director/director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar. Aceasta se va desfășura la Centrul special de concurs - Școala Gimnazială Caius Iacob Arad. Proba va începe la ora 9.00 și va avea o durată de 90 de minute. Accesul candidaților în sală se face în intervalul orar 8.00-8.30. Candidații vor avea asupra lor act de identitate. De asemenea, în cadrul Conferinței de presă s-a precizat faptul că duminică, 16 iulie, ora 10.00 la sediul ISJ Arad va avea loc ședința publică de tragere la sorți a supraveghetorilor.

După încheierea probei scrise, concursul va continua cu probele de evaluare a CV-ului și prezentarea ofertei manageriale a candidaților.

 

Purtător de cuvânt al ISJ Arad,

Inspector școlar Laura NĂDĂBAN

 

Galerie foto (12)


Scrie un comentariu

trimite