Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concurs inedit de orientare pe bicicletă

Concurs inedit de orientare pe bicicletă
Comentează 0

Asociația "Organizația Tinerilor cu Inițiativă" organizează sâmbătă, 11 februarie, începând cu orele 12:00, un concurs de orientare și vânătoare de comori în municipiul Arad și împrejurimile acestuia. Obiectivul acțiunii este de a încuraja un stil de viață activ și sănătos prin utilizarea bicicletei ca mijloc alternativ de transport.

Startul acestei competiții se va da de pe platoul Primăriei Municipiului Arad și este deschis tuturor iubitorilor de aventură. Timp de 3 ore arădenii sunt invitați să descopere cele peste 40 de  “comori” ascunse pe parcursul traseului.La start se ei vor primi o hartă care îi va ajuta în atingerea scopului final, acela de a aduna cât mai multe puncte.

Participarea se va face pe bicicletă (individual sau în echipă) sau pe jos (individual sau în echipă). Câștigătorii vor fi echipa/persoana care adună cele mai multe puncte până la finalul competiției.

Participarea la acest eveniment este gratuită și este deschisă oricărui doritor indiferent de vârstă. Pentru înscrieri sau alte detalii legate de acest eveniment organizatorii pot fi contactați la adresa de email ienci.stelian@gmail.com sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EVS-Laborator-Erasmus-615386955298052/  

Proiectul a fost inițiat de voluntarii SEV  ai proiectului Laborator Erasmus, finanțat de către Comisia Europeană  prin Programul Erasmus+.
 


Scrie un comentariu

trimite