Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concurs de limbă franceză la Liceul German din Arad

Nu, nu ați citit greșit! Este vorba chiar despre limba franceză! Colectivul de elevi și dascăli al Liceului Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn” ne rezervă în continuare surprize plăcute. Pentru că elevii secției de germană maternă ai acestei școli sunt adevărați poligloți! Ei învață, pe lângă limba și literatura română și germană, două limbi străine: engleză și franceză.

Concurs de limbă franceză la Liceul German din Arad
Comentează 0

Dacă la limba engleză, elevii școlii au demonstrat în mai multe rânduri că sunt printre cei mai buni (să amintim aici, de exemplu, ultima performanță la Olimpiada de limba engleză,faza județeană, unde Iana Lupșa, elevă în clasa a VII-a la secția germană maternă, a obținut premiul I cu nota 10!), iată că elevii claselor a IX-a au dorit să își arate abilitățile în stăpânirea limbii franceze, în cadrul concursului „Cel mai bun vorbitor de franceză”, organizat la nivelul școlii. Elevii, coordonați de d-nele prof. Angela Colisnic și Doina Neamțu, au pregătit momente artistice în limba franceză – dialoguri, scenete, pe care le-au prezentat în fața colegilor și profesorilor.

Juriul competiției, format din prof. Georgia Grosu și prof. Georgiana Maria, a premiat pe cei mai buni dintre participanți: Haricleea Stoi și Vlad Sfîrăilă au obținut premiul I, Sarah Lazăr și Rebeka Tira - premiul al II-lea, iar Răzvan Ghimbir – premiul al III-lea. Elevii au fost răsplătiți cu diplome și premii oferite de firma franceză Textile médicale.

Felicitări tuturor!

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite