Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concert Carla’s Dreams la Atrium

Tic. Tic. Tic. Tic. Timpul trece de cele mai multe ori fără să ne dăm seama. Parcă mai ieri se deschidea în Arad un mall, lângă gară, mult mai accesibil și mai aproape de arădeni decât complexul din capătul străzii Aurel Vlaicu unde, cei fără mașină nu puteau ajunge fără oarecare dificultate.

Concert Carla’s Dreams la Atrium
Comentează 0

Tot parcă mai ieri Aradul avea 3 mall-uri pe aceeași stradă, fiind din acest punct de vedere celebru la nivel național. Însă, pentru că piața se ajustează la cerere și ofertă și doar brandurile care aduc valoare în viața oamenilor ajung să reziste în timp, pe 22 martie sărbătorim 8 ani de Atrium Mall.

8 ani de shopping, de campanii, de promoții, de branduri internaționale de top; 8 ani de premii și concerte fantastice, live, cu cele mai bune trupe din România.

Anul acesta, Atrium Mall sărbătorește cei 8 ani de când și-a deschis prima dată porțile cu un concert live semnat Carla’s Dreams și marea tragere la sorț din cadrul campaniei aniversare unde 8 arădeni norocoși vor câștiga premii în valoare totală de 4000 de euro.

Deci, dacă ați făcut cumpărături în ultima perioadă în Atrium și v-ați înscris în campanie nu puteți rata concertul și extragerea care vor avea loc începând cu ora 19:00 pe data de 22 martie. Cine știe, poate vă surâde norocul.

Articole asemanatoare