Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Comuna Brazii - viața la țară (foto-video reportaj)

Cel mai de preț dar pe care Dumnezeu l-a dat omului pe pământ este natura. Omului i-a fost dat să trăiască în armonie cu natura, cu florile, cu pădurea, cu apele curate de izvor, să se bucure de ele și să fie fericit.

Comuna Brazii - viața la țară  (foto-video reportaj)
Comentează 1

Comuna Brazii este una dintre comunele frumoase de pe Valea Crișului Alb, este locul pe care odată ce l-ai cunoscut, călătorule, te vei îndrăgosti, te vei lega sufletește pentru totdeauna pentru că aici vei găsi liniștea sufletului și a trupului deopotrivă.

Vei întâlni oameni care te vor fascina poate prin simplitatea lor, dar mai ales prin omenia lor, oameni care muncesc pământul, mult sau puțin, atât cât îl au, oameni care trăiesc în armonie cu natura, departe de zgomotul orașului, de viața trepidantă a orășeanului dependent de mall-uri.

Aici oamenii trăiesc după reguli simple, duc o viață mai simplă și liniștită, dar aproape de susurul izvorului, de aerul curat și pur al pădurii și aproape de mireasma florilor de primăvară.

Aici sărbătorile sunt sărbători, se simt din plin alături de cei dragi, iar oamenii încă mai au frica de Dumnezeu. La sat copiii își trăiesc copilăria fără a fi total dependenți de scaunul calculatorului și de alte minuni tehnice care să le răpească prematur copilăria.

Munca câmpului și rodul pământului sunt esențiale, iar copiii știu să aprecieze munca părinților. Aici vacanțele se trăiesc din plin, copiii știu să fie prieteni, să se joace împreună, fără egoisme și frustrări. La țară încă te poți bucura de tot ceea ce Dumnezeu a lăsat omului în dar, un dar neprețuit - natura.

Acest articol este dedicat frumuseților comunei Brazii, oamenilor de aici, prietenilor mei deosebiți din Secaș, celor plecați departe de satul copilăriei lor, dar care îl poartă în suflet mereu, copilașilor de aici care mâine poate vor pleca la școli, dar cu siguranță nu vor uita NICIODATĂ aceste locuri binecuvântate de Dumnezeu.