Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Citizens a încercat duminică toată banca tehnică a UTA-ei

Voința Macea- Citizens Arad  5-0 în liga a VI-a

Citizens a încercat duminică toată  banca tehnică a UTA-ei
Comentează 0

Având weekend liber, mai mulți reprezentanți ai UTA-ei Bătrâna Doamnă s-au gândit să facă o mișcare. Așa că , în frunte cu antrenorul principal Laurențiu Roșu, alți patru oficiali ai roș-albilor s-au deplasat la Macea, unde Citizens a înfruntat-o în campionatul ligii a VI-a , seria A pe Voința Macea, liderul acestei serii.

Dacă Laurențiu a laut loc doar pe bancă, Claudiu Drăgan, directorul sportiv, Codruț Grădinariu, team manager-ul , Miki Tomescu, maseorul și Ignacio, antrenorul secund  , chiar au evoluat în această partidă.

Se și întrebau  gazdele ,oarecum îngijorate, înainte de meci: ” Chiar la acest meci s-au gândit și ăștia să vină”?. Dar ” teama ” lor a durat doar până la primele schimburi de mingi sau doar până la primul gol din cele cinci marcate în poarta ”cetățenilor” de către Tipel, Rad, Rus și Secui de două ori. Ce a urmat a fost doar poveste sau amuzamentul  spectatorilor la fazele de Digisport show de la poarta lui Chioreanu, portarul de rezervă al lui Citizens.

Sincer , toată lumea se aștepta ca ” noii” veniți în tabăra lui Doru Herțeg să pună mai multe probleme echipei din Macea, dar efortul lui Moșneag și al lui Ignacio, forța lui Gradinariu și tehnica fină a lui Drăgan nu au fost îndeajuns, Voința Macea dovedind a fi o echipă bine pregătită de Lucian  Ciba, hotărâtă să promoveze în acest an în liga a V-a, meciul hotărâtor disputându-se în penultima etapă la Macea, când oaspeți vor fi cei de la Frontiera Pilu.

Meciul de la Macea a fost arbitrat de brigada: Gehorghe Palcu, Nicoleta Șușcă și Emanuel Calindruț, observați de Romulus Tănăsescu.

Voința Macea: Soltez, Pîncotan ( Pinți), Cojocaru, Botaș, Ardelean, Tipei, Hanc, Rad, Trif (Androne), Rus (Sîrbu), Secui( Herlo)

Antrenor : Lucian Ciba

Citizens Arad: Pința, Chiorean, Ioja ,  Bondor ( Jurik), Grădinaru, Herlo, Bogdan, Barb, Moșneag, Tomescu, Ignacio,  Drăgan ( Pîrv) , Cameniță

Antrenor: Doru Herțeg

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite