Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Citeşte cum îl acuză deputatul Tripa pe senatorul Fifor!

O face intenţionat sau... cam atât poate? Nu ştim sigur, cert este că deputatul Tripa l-a făcut de doi bani pe colegul său de partid Mihai Fifor, alături de toţi ceilalţi senatori ai PSD.

Citeşte cum îl acuză deputatul Tripa pe senatorul Fifor!
Comentează 1

Deputatul Tripa a transmis un comunicat de presă despre Legea Offshore, în care ne asigură că „PSD face exact ceea ce a promis în campania electorală, adică guvernează în interesul românilor şi a României şi NU pentru a face jocurile marilor consorţii străine cu interese evidente de câştiguri grase în ţară noastră”. Ok, bravo!

Dar cine a făcut jocurile companiilor internaţionale, cine ar fi furat banii românilor? Deputatul Tripa nu ne spune, dar noi ştim: majoritatea din Senat, controlată tot de PSD! Indirect, deputatul Tripa l-a atacat pe Fifor şi pe toţi ceilalţi senatori din PSD. Proiectul de lege pe care îl acuză Tripa a fost tot emanaţia PSD. Ce s-a schimbat între timp? De ce s-a sucit PSD? Greu de spus, deşi putem presupune.

Rămâne deocamdată făţărnicia unor politicieni care se agaţă de fiecare vot, deşi ei votează în fond cum li se spune, cum li se dictează. Dacă ar fi primit ordin, Tripa ar fi votat varianta veche, aşa cum a votat să se taie fondurile Aradului. Aşa, a pozat în mare erou naţional, atacând în schimb senatorii PSD, inclusiv pe Fifor!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite