Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cinci tipuri de veste pentru orice bărbat la modă

Vesta este o piesă vestimentară care se regăsește cel mai des în dulpul unui bărbat. Există multe ocazii la care o poți purta, fiind ideală pentru toate anotimpurile. În funcție de tipul de ținută pe care vrei să îl obții și de locul unde mergi am ales pentru tine principalele tipuri de veste masculine care să te facă să arăți bine.

Cinci tipuri de veste pentru orice bărbat la modă
Comentează 0

Vesta smart casual

O vestă de tip smart casual este potrivită atât pentru mersul la muncă, în oraș sau la o plimbare romantică alături de iubită. Poți purta aceast articol vestimentar cu o pereche de jeans sau cu niște pantaloni într-o culoare contrastantă. Vei obține un look casual în 2 mișcări și vei fi apreciat pentru ținuta ta.

Vesta clasică

Dacă îți place să porți pantaloni cu aspect elegant, vesta clasică nu ar trebui să îți lipsească. Tonurile de maro îți vor da un aspect rafinat. Poți potrivi culoarea curelei de la pantaloni cu cea a vestei pentru a avea un impact vizual mai mare. Nu uita să o porți cu o cămașă într-o culoare contrastantă, dacă vrei să scoți în evidență această piesă vestimentară.

Piesa vestimentară matlasată în romburi

În zilele când vremea este mai rece ar trebui să te orientezi spre o vestă matlasată. Un model în romburi, pe bleomarin, este numai bun pentru a-l asorta la multe haine din dulapul tău. Îl poți purta cel mai bine cu bluze elegante din materiale moi și cu pantaloni sau jeans. Acestă piesă de îmbrăcăminte matlasată este recomandată pentru mersul în oraș sau pentru plimbări, atunci când știi că vremea de afară nu mai e așa de călduroasă.

Vesta impermeabilă cu puf

Dacă vremea este nu doar rece ci și pregătită cu stropi de ploaie, o vestă impermeabilă te va apăra în momentele când afară va începe să plouă din senin. Nu doar atât, dar această piesă este călduroasă, împiedică vântul să pătrundă și îți oferă un aspect elegant.

Vesta matlasată cu glugă

Extrem de bună pentru toamnă și primăvară, această haină scurtă matlasată cu glugă îți va ține de cald. Având acoperământ, te vei putea proteja și de ploaie, dar și de vânt. Alege o vestă cu glugă crem pe care să o potrivești ușor cu un pulover roșu, bleomarin sau verde. Contrastul dintre acestea va fi extrem de frumos și tu vei arăta impecabil.

Dacă ești interesat de mai multe modele de veste bărbați, poți merge pe https://antoniogatti.ro/veste-barbati unde găsești numeroase modele și culori de veste ideale pentru orice îți dorești.

Alege modelul care te reprezintă, culoarea potrivită pentru look-ul tău și mai apoi selectează mărimea dorită. Pe Antonio Gatti beneficiezi de transport și retur gratuit așa că te poți bucura de o experiență de cumpărături extrem de relaxantă.


Scrie un comentariu

trimite