Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cimitir ascuns, descoperit într-o zonă unde trăiesc milionari. Imagini nemaivăzute!

Chiar dacă este una dintre cele mai frumoase, populate şi celebre zone din oraşul Iaşi, cei mai mulţi dintre oamenii care au proprietăţi de milioane de euro nu au habar de ceea ce se află, chiar lângă vilele lor luxoase! Spectaculos este că, totul se află în administrarea unuia dintre cei mai influenţi oameni ai BISERICII din România. Pe de altă parte, şi mai intrigant este faptul că accesul către acesta este aproape imposibil, cu toate că este vorba de un loc unic.

Cimitir ascuns, descoperit într-o zonă unde trăiesc milionari. Imagini nemaivăzute!
Comentează 0

Istoria oraşului Iaşi şi locurile sale încărcate de emoţii şi vestigii unicat continuă să surprindă şi să dovedească poveşti nebănuite şi sensibile! Chiar dacă, de dată această e vorba de un cimitir, remarcabil este că în jurul acestuia se vehiculează o serie de elemente extrem de incitante şi de concrete ce ţin de trecutul urbei. Spectaculos este că, totul se află în administrarea unuia dintre cei mai influenţi oameni ai Bisericii din România, inclusiv la celebrul Vatican. Şi mai intrigant este faptul că accesul către acesta este aproape imposibil, cu toate că este vorba de un loc unic!

Chiar dacă totul este ascuns de case impozante, vegetaţie abundenţă, garduri din sârmă şi de arbori, cine are timp să se "strecoare" dincolo de toate aceste obstacole intră într-o lume ce pare ireală! Mai mult, imaginile surprinse de reporterii cotidianului BUNĂ ZIUA IAŞI (BZI) nu au mai fost făcute publice NICIODATĂ şi scot la iveală monumente sacre. Este vorba de unul dintre cele mai vechi cimitire protestante şi catolice ale Iaşului, aflat în zona străzii Vascauteanu din Copou, taman lângă Institutul Teologic Româno-Catolic "Sfântul Iosif". Terenul se află în proprietatea Diecezei de Iaşi a Episcopiei Româno-Catolice.

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite