Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cheșa gafează din nou! Nesimțirea este la ea acasă!

Pe surse am aflat că Cheșa (cacofonia este intenționată) zis „Bilă” a sărit la gâtul unei funcționare din cadrul Primăriei în plină ședință de comisie. În loc să se preocupe de activitatea sa de consilier municipal și să se documenteze înainte să își ocupe scaunul din CLM la ședința de vineri, domnul Cheșa adoptă vocabularul de birjar și se comportă ca pe plantația domniei sale în instiuția publică pe care doar o reprezintă.

Cheșa gafează din nou! Nesimțirea este la ea acasă!
Comentează 2

Pentru că doamna în cauză a fost suficient de afectată și deranjată de cuvintele abjecte care i-au fost aruncate de către consilierul PSD și de amenințările acestuia, am contactat un alt participant la sedința buclucașă.

Viceprimarul Bibarț a făcut o declarație tranșantă la adresa consilierului poreclit „Bilă”: „Consider că este de bun simț ca indiferent ce problemă există să se folosească un limbaj civilizat. În opinia mea nicio poziție sau funcție nu îi dă dreptul domnului Cheșa să jignească un funcționar public. Nu este pentru prima dată când acesta are un comportament insolent , dar de data aceasta a întrecut măsura. Un reprezentant al arădenilor nu are dreptul să jignească un funcționar public și cu siguranță un bărbat adevărat nu își permite să insulte o doamnă”

Datorită faptului că doamna în cauză a mai și fost amenințată de către Cheșa că o dă la presăi-o luăm înainte domnului consilier PSD și îi promitem pe viitor o copie a Codului Bunelor Maniere.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite