Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce s-a găsit în subsolul unei case vechi din Londra pregătită pentru demolare a șocat lumea!

Se intampla in anul 2006 cand o casa de tip londoneza, era programata spre a fi demolata.Proprietarul de drept al casei respective era dnul Thomas Theodore Merrylin,o persoana aristocrata foarte instarita si de asemenea un biolog al anului 1800.

Ce s-a găsit în subsolul unei case vechi din Londra pregătită pentru demolare a șocat lumea!
Comentează 0

Pe masura ce muncitorii inspectau casa,au dat peste un subsol,cu lacatul pus,ce la momentul deschiderii acestuia a adus la cunostinta muncitorilor mii de cutii din lemn ce contineau hoarde tulburatoare si totodata artefacte ce pareau venite de pe alta lume cum se poate observa si in imaginea de mai jos.

Pe masura ce colectia lui Merrylin pare una ciudata, cu atat mai ciudata este povestea in sine.Acesta a reprezentat tema unui scrutin,in varsta de 80 ,parand totusi ca varsta acestuia sa se limiteze la 40,in cele din urma fiind acuzat de practicarea magiei negre.

casa2
The Merrylin Cryptid Museum

Tocmai colectia sa neobisnuita,purtata in turul sau spre America,nu a putut infirma acest tip de zvon ce i se adusese.

casa3
The Merrylin Cryptid Museum

In consecinta dnul Merrylin s a facut nevazut o perioada,disparand din viata publica,pana in anul 1942,cand o proprietate londoneza,una destul de impozanta,a fost donata unui orfelinat,intr un mod destul de discret,urmata de anumite conditii,prima de a nu se vinde niciodata proprietatea iar cea de a doua,de a nu se deschide sub nici o forma subsolul.

S au tot facut presupuneri in privinta celui ce a achizitionat acest imobil,majoritatea persoanelor considerand ca ar fi vorba de o ruda a dnului Merrylin,dar curatorul colectiei Merrylin,dnul Alex CF,era de opinie ca insusi dnul Merrylin era in spatele acestei achizitii.

casa4

Acesta sustinea ca jurnalele dnului Merrylin,contineau idei si teorii momentan neprobate,precum fizica cuantica si teoria multiversului.

Jurnalele sale contineau in aceeasi masura,numeroasa explicatii stiintifice in ceea ce privea continutul cutiilor de lemn aflate in colectie.

Citeste mai mult pe viatasisanatate.com


Scrie un comentariu

trimite