Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce pedeapsă a primit criminalul care și-a mărturisit crima pe internet

Ce pedeapsă a primit criminalul care și-a mărturisit crima pe internet
Comentează 0

Raul Zetocha a fost condamnat la închisoare cu executare pentru uciderea interlopului Mihai Dumbrovan. Magistraţii Curţii de Apel Oradea au decis să-l condamne pe Zetocha la 10 ani de închisoare. Decizia este definitivă.

Orădeanul Raul Zetocha, acuzat că în decembrie 2013 l-a ucis pe Mihai Dumbrovan, a fost condamnat de judecătorii Curţii de Apel Oradea la 10 ani de închisoare cu executare. El mai are de plată 5.443 lei cu titlu de daune materiale şi 23.568 lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor sunt cei care l-au trimis în judecată, sub control judiciar, pe Raul Zetocha, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prin cruzimi. „În data de 02.12.2013, în jurul orelor 18.00, la intersecţia străzilor Transilvaniei cu strada Aleea Posada din Oradea, i-a aplicat multiple lovituri de briceag (douăsprezece) numitului D.M.K., unele în zone vitale ale corpului, provocându-i leziuni fizice grave în urma cărora acesta din urmă a decedat”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Imediat după crimă, Zetocha şi-a recunoscut fapta pe facebook. 

sursa: adevarul.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite