Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce făcea Ana Birchall, posibil viitor ministru, în 2008, în biroul lui Geoană

Ana Birchall este posibil ministru delegat pentru Afaceri Europene în guvernul condus de Sorin Grindeanu. Birchall apare într-o înregistrare cu fostul șef al PSD, Mircea Geoană, în 2008.

Ce făcea Ana Birchall, posibil viitor ministru, în 2008, în biroul lui Geoană
Comentează 0

Ana Birchall îi înmînează liderului PSD un teanc de euro, 5000 după unele surse.

Livrarea banilor a avut loc în biroul lui Geoană, din Kiseleff, la scurtă vreme după ce acesta avusese o întîlnire oficială cu o delegație străină, în cadru apărînd și secretara acestuia.”O modestă contribuție la campania electorală a partidului”, spune Birchall. Ea pomenește și de un fotoliu parlamentar, totodată. Birchall se scuză, în două rînduri, pentru faptul că nu a avut și un plic pentru a pune banii, pe care Geoană îi ia și îi bagă în buzunar. 5.000 de euro, trebuie spus, reprezintă mult mai puțin decît permite legea unei persoane fizice să doneze unui partid.

„A existat o donatie din partea mea explicit destinata pentru campania electorala a partidului din dorinta castigarii a cat mai multor procente, procente care asigurau cat mai multe locuri eligible, locuri eligibile pentru care ma pregateam si candidam si eu in competitia interna din partid”, a precizat ulterior Birchall.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite