Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Caz cutremurător într-o închisoare din România

Avocata Laura Voicu a povestit un caz cutremurător care ar trebui să ajungă la urechile tuturor oamenilor care cred că persoanele din închisoare ar trebui omorâte cu pietre în piața publică, scrie DC News.

Caz cutremurător într-o închisoare din România
Comentează 0

Caz tragic într-o închisoare din România: s-a spânzurat cu puțin timp înainte să fie eliberat deoarece nu i s-a permis să meargă la înmormântarea soției, a copilului și a fratelui său.

"Pentru toți deontologii, pentru toți ținerii frumoși și liberi și în general pentru toți ăștia care lătrați că pușcăriașii nu sunt oameni privați doar de dreptul la libertate ci ar trebui omorâți cu pietre în piață publică, va spun ce s-a întâmplat într-un penitenciar din România în 2017.

Îl chemă Bujor și avea 36 de ani. Condamnat pentru tâlhărie, executase 7 ani și mai avea 7 luni de detenție, de 4 ori refuzat în comisia de liberare condiționată. Acum 3 săptămâni i-au murit soția și copilul în accident îngrozitor de mașină, mutilați, au fost duși la groapă fără să i se permită să asiste la înmormântare. La o săptămâna după i-a murit și fratele, i s-a refuzat o permisie de 24h să plângă la 3 cruci. Joi s-a spânzurat, a crezut că asta e singură variantă în care poate să-i mai întâlnească. 

Cu siguranță voi o veți duce mai bine, facturile vi se vor plăți singure și vară va veni mai repede pentru voi. Sunteți toți niște morți vii, fără pic de umanitate, fără suflet... Aș mai scrie, dar mă duc să-mi țin copiii în brațe și să mă rog la Dumnezeu să va lumineze mintea!", a scris Laura Voicu.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite