Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cauți un mod practic prin care să îți protejezi dispozitivul mobil? Phoneguard.ro are soluția ideală pentru tine

Dispozitivele mobile, indiferent ca vorbim despre telefoanele inteligente, despre tablete sau despre laptop-uri, cert este faptul ca, cu totii ne dorim sa ne putem bucura pentru vreme indelungata de functionalitatea acestora.

Cauți un mod practic prin care să îți protejezi dispozitivul mobil? Phoneguard.ro are soluția ideală pentru tine
Comentează 0

Avansarile tehnologice si tehnologiile utilizate astazi in construirea acestor dispozitive au evoluat destul de mult, astfel ca majoritatea dispozitivelor sunt protejate astazi de celebra gorilla glass pe partea de diplay. Ba chiar mai mult decat atat, am putea spune ca si restul elementelor componente sunt astazi mult mai rezistente la zgarieturi si cazaturi, insa din dorinta de a oferi clientilor dispozitive cat mai exclusiviste, multi producatori apeleaza astazi la sticla, astfel ca o simpla cazatura poate compromite intreaga functionalitate a dispozitivului tau mobil.

In contextul dat, o folie de protectie sau o husa reprezinta mai mult decat un simplu moft in conditiile in care acesea reprezinta o varianta accesibila prin care putem oferi protectie sporita telefoanelor mobile si tabletelor. Phoneguard.ro este un magazin online care vine in intampinarea clientilor cu una dintre cele mai diversificate game de folii telefoane dar si cu o varietate impersionanta de huse telefoane, special concepute pentru a proteja dispozitivul tau. Te afli in cautarea unei folii de protectie de calitate sau a unei huse care sa iti protejeze telefonul de distrugeri? Iata de ce sa alegi o folie de protectie de la Phonegurad.ro.

 

Transparenta foliilor de protectie este de 99%.

Gradul de transparenta al unei folii este un aspect demn de luat in calcul atunci cand facem o astfel de achizitie avand in vedere ca multe folii existente pe piata au un grad de transparenta foarte redus, lucru care afecteaza modul in care culorile sunt redate. Avantajul major al foliilor de protectie de la Phoneguard.ro este dat de faptul ca acestea dispun de o transparenta de 99%, lucru care inseamna ca aproape vei uita complet de faptul ca telefonul tau are o folie de protectie.

 

Rezistenta sporita la zgarieturi.

Zgarieturile reprezinta urme inestetice care apar pe display-ul si pe carcasa telefonului indiferent de eforturile noastre de a le pastra intacte. Folille de protectie, respectiv husele reprezinta o investitie minima care ne poate ajuta sa ne pastra, telefoanele mobile in deplina siguranta. Foliile de protectie pe care le regasesti la Phoneguard.ro ofera o rezistenta sporita la zgarieturi, astfel ca diplay-ul telefonului va arata intotdeauna ca unul complet nou.

 

Foliile de protectie sunt foarte usor de aplicat.

Aplicarea unei folii de protectie nu este unul dintre cele mai simple lucruri avand in vedere ca nu de putine ori acestea sunt foarte dificil de ajustat astfel incat aceasta sa se aseze perfect pe display sau de cele mai multe ori, cateva particule de praf reusesc sa se strecoare pe diplay, astfel ca vor aparea acele bule de aer. Foliile de protectie de la Phoneguard insa au fost special concepute pentru a se potrivi perfect tipului de dispozitiv pe care il deti si le vei putea aplica foarte simplu chiar tu, fara niciun fel de efort.


Scrie un comentariu

trimite