Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cascadorie ca-n filme, în Timiş: au scăpat cu viaţă după ce au lovit un cap de pod

Trei tineri din Timiș au fost protagoniștii unei cascadorii ca în filme, scăpând cu doar câteva traumatisme care nu le pun viața în pericol. Cei trei au rupt cu mașina un stâlp de beton și au izbit două capuri de pod în Șieu Măgheruș, duminică spre luni.

Cascadorie ca-n filme, în Timiş: au scăpat cu viaţă după ce au lovit un cap de pod
Comentează 0

Trei tineri din Timiș au fost protagoniștii unei cascadorii demne de filmele de acțiune în această seară. Totul s-a petrecut pe DN17, la ieșire din Șieu Măgheruș, după miezul nopții. Se pare că accidentul a fost cauzat de o depășire riscantă.

În fața autoturismului care venea spre Bistrița s-a petrecut o depășire riscantă, șoferul timișorean fiind orbit cu farurile. Acesta spune că nu a mai văzut nimic din cauza farurilor și a tras dreapta, lovind în prima fază două capuri de pod, retezând un stâlp de beton și rămânând suspendat pe poarta de fier a unei case.

De la primul loc al impactului și până la poarta în care a rămas suspendat autoturismul sunt 20-30 de metri. Se pare că șoferul circula cu viteză.

În autoturism se aflau trei tineri de Timișoara, doi băieți de 22 și 24 de ani și o adolescentă de 18 ani. Cei trei circulau pe direcția Cluj-Bistrița-Năsăud.

Pe o rază de câțiva metri pe drumul național 17 au fost împrăștiate bucăți din autoturism, semn că impactul a fost unul puternic. Doar o minune a făcut ca cei trei să nu moară pe loc.

Circulația pe DN17 a fost oprită de tot pe ambele sensuri preț de un sfert de oră. O echipă a Electrica s-a prezentat la locul accidentului pentru a se asigura că locuitorii din zonă nu vor rămâne fără curent.

La fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobile, un echipaj de descarcerare al ISU și o ambulanță.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite