Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Care este îngerul tău păzitor, în funcţie de ziua naşterii

Care este îngerul tău păzitor, în funcţie de ziua naşterii
Comentează 0

Fiecare dintre noi are un inger pazitor. Fiecare zi ii este dedicata unui inger, iar fiecare inger simbolizeaza ceva.

DACA TE-AI NASCUT:

LUNI – Protectorul tau este arhanghelul Gavriil (Gabriel), cel care i-a spus Fecioarei Maria ca il va naste pe Fiul lui Dumnezeu. Pietrele care iti poarta noroc si te protejeaza de cele rele sunt citrinul, carneolul si topazul auriu

MARTI – Ingerul care are grija de tine si iti trimite mesaje in permanenta este arhanghelul Camael. Camael inseamna „cel care il vede pe Dumnezeu". Pietrele care iti poarta noroc sunt citrinul galben si chihlimbarul.

MIERCURI – Ingerul care te pazeste non-stop este Rafael. Acest inger este dedicat sanatatii. Daca te rogi des acestuia, este bine sa o faci pentru sanatate. Piatra care iti poarta noroc este cuartul roz.

JOI – Beneficiezi de protectia arhanghelului Metatron, iar pietrele care te protejeaza de duhurile rele sunt turcoazul si acvamarinul. Acest inger se ocupa de tot ce inseamna constiinta. Este ingerul salvator al persoanelor care isi pierd nadejdea.

VINERI – Ingerul care te pazeste este Uriel. Este bine sa porti ametist si azurit pentru a fi protejat mereu.

SAMBATA – Ingerul care te protejeaza este Cassiel. Pietrele care iti poarta noroc sunt ametistul si cuartul roz.

DUMINICA – Esti protejat de ingerul Mihail, considerat cel mai important dintre toti arhanghelii. Pentru a avea noroc si a fi protejat de rele, e bine sa porti ochi de tigru si hematite.

sursa: teotrandafir.com
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite