Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cantonament încheiat cu amicale pentru Sebiş şi UTA II

Cantonament încheiat cu amicale pentru Sebiş şi UTA II
Comentează 0

Dacă Cermeiul se pregăteşte de catonament, celelalte două reprezentante ale Aradului în C4 au avut parte de noi amicale.
..................................................

Luceafărul Oradea – Național Sebiș 3-2

Liderul din C4 a pus capăt minicantonamentului local cu un meci amical la Salonta. Mai întâi Velici a deschis scorul apoi gazdele au egalat prin Matei, stabilind scorul pauzei. Acelaşi jucător a înscris din penaty la start de repriză secundă, Miholca făcând 3-1 după o oră de joc. Până la final bancarii au mai izbutit un gol prin Kilin, dar gazdele s-au impus.  „Am terminat cantonamentul cu un antrenament foarte bun, împotriva uneia dintre echipele bune ale Ligii a 2-a. Am făcut o primă repriză foarte bună, dar apoi, în 15-20 de minute am dat cu piciorul la tot ce am făcut bun printr-o serie de erori defensive. Suntem prea vulnerabili în special la fazele fixe, mai avem de lucrat mult la acest aspect”, a spus managerul-antrenor al Sebișului, Călin Cojocaru.

Sebiș: Fișteag – Killin, Suciu, Bârsănel, Siminic – Avramescu (68 Drame), Mihuța (46 Cocină) – Susan (46 Pirtea), Mihuța, Iuga (46 Clej) – Velici (46 Tulcan)
..................................................

UTA II – Șoimii Lipova 2-1

După succesul concludent cu Beiuş, UTA II şi-a trecut în cont încă o victorie amicală,d e data această cu o echipă bună a Aradului, din eşalonul judeţean de elită. Echilibrul a fost cuvântul de ordine, tabela fiind modificată în urma unor execuții personale. Mai întâi, Nedelcu a insistat bine la o minge, a întors doi fundași adverși și i-a oferit mingea pe tavă lui Ghergar, care a trimis sub transvesală. Elevii lui Sabău au egalat până la pauză, prin Vasinc, care a driblat scurt un utist și a trimis la colțul lung. Amicalul avea să fie decis în minutul 72, Nedelcu și Covaci au combinat în viteză, iar ultimul l-a învins pe Bujor cu un șut de la 19 metri. „S-a văzut că jucătorii ambelor formații au puțin picioarele încărcate, în special ai noștri care s-au cam antrenat doar pe tartan și sintetic. Ne bucură faptul că am reușit câteva faze de fotbal frumoase împtriva unui adversar cu mulți jucători arădeni de calitate”, a spus Cristi Păcurar, antrenor la UTA II alături de Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin.

UTA II: Mureșan – Dan (53 Pop), Iuga (70 Rogojan), D. Lazăr, Dinculescu – Dobrean (46 Wild), Coadă (65 Brănișteanu) – Ghergar (65 Mager), Toma (67 Vasile), Mandache (46 Covaci) – Nedelcu (67 Țurcanu).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite