Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Salvați Sfântul Ardealului!

Asociația PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI, TURISM ȘI EDUCAȚIE impreună cu avocați de seamă, echipă formată din specialiști in drepturi de proprietate intelectuală cere anularea mărcii „Parintele Arsenie Boca” în fața instantelor de judecată din Romania si din străinătate!

Salvați Sfântul Ardealului!
Comentează 1

Facem împreună o campanie pentru a strânge 1 000 000 de semnături pentru a putea cere anularea mărcii cu numele Arsenie Boca“, Arsenie Boca nu este o marcă comercială! În legătură cu anormala înregistrare a unei mărci cu numele ‘Arsenie Boca’ de către o persoană privată din România, Patriarhia Română anunță că și Arhiepiscopia Bucureştilor a luat atitudine fermă faţă de această situaţie încă de acum o lună de zile şi a comunicat oficial persoanei respective mesajul de a renunţa imediat la această marcă înregistrată în străinătate”, a declarat Vasile Bănescu purtatorul de cuvânt al Patriarhiei Romane.

“Numele părintelui Arsenie Boca este intrinsec legat de istoria şi cultura duhovnicească a Bisericii Ortodoxe Române şi parte a patrimoniului său memorial. Din aceste limpezi şi înalte raţiuni, nicio persoană privată, care nu are nici măcar o legătură de rudenie cu părintele Arsenie Boca, nu are dreptul să se folosească în vreun fel de numele său. Acesta, ca şi opera sa scrisă sau picturală aparţin Bisericii pe care a slujit-o cu vocaţie jertfelnică”, a spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

Părintele Arsenie Boca, ieromonah, teolog și pictor ortodox român, născut la 29 septembrie 1910 la Vața de Sus, judeţul Hunedoara, a fost stareț la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și, apoi, la Mănăstirea Prislop. Datorită personalității sale şi darului de văzător cu duhul, mii de credincioși veneau să-l asculte. Însă, tot din acest motiv, a fost hărțuit de Securitatea bolşevică. A fost unul dintre martirii comunismului, fiind închis la sediul Securitatii din Brașov, dus la Canal, închis la Jilava, București, Timișoara și la Oradea. După 1959, i s-a interzis activitatea preoţească până la moarte, care a survenit la 28 noiembrie 1989. La mormântul său de la Mănăstirea Prislop din Țara Hațegului se perindă, zilnic, mii de pelerini, iar la sărbătorile aniversare vin zeci de mii de credincioşi din întreaga ţară, care atestă prin mărturiile lor minunile săvârşite de Părintele Arsenie Boca.

Acest individ împreună cu compania pe care o administrează atentează la credința poporului român , la valorile țării ,la patrimoniul duhovnicesc ,rugăm poporul român a se unii și a strânge 1 000 000 de semnături !
Acum este momentul sa ne unim și sa ne arătam forța !

Să ne unim forțele și să arătăm întregii Europe că putem să ne apărăm valorile !

  1. Acțiunile noastre vor face  ca Arsenie Boca sa NU fie marcă comercială si sa revină totul la normalitate .
  2. Vom angaja detectivi particulari pentru a fi pe urmele companiei din Marea Britanie.
  3. Vom contacta direct firma din Marea Britanie , le vom trimite invitații la mediere si intrevedem un dialog cu reprezentantii firmei ,unde vom putea să exprimăm voința celor care ne susțin , cu listele ,cu semnăturile adunate .
  4. Vom merge la sediul firmei din Marea Britanie ,pentru a-l cauta pe cel care și-a permis a se înstăpâni pe Sfântul Ardealului pentru a ii înmâna personal somația și a-i aduce la cunoștință demersurile care urmează a fi făcute prin intermediul instanțelor de judecată,atât din România ,cat și in Marea Britanie și Spania .
  5. Vom strânge 1 000 000 de semnături cu nume,email și nr. de telefon pentru a trasmite o petitie Oficiului Euipo in vederea suspendarii/anularii marcilor.
  6. Vom angaja specialisti in drepturi de proprietate intelectuală si vom angaja avocați in Marea Britanie si Spania .
  7. Ne vom trimite reprezentanții,specialiști la Oficiul EUIPO pentru tragerea la răspundere a celor care au permis această anomalie .
  8. Vom cere opinia OSIM și vom face demersuri juridice pentru ca angajații OSIM care au permis această anomalie să fie posibilă,sa fie trași la răspundere.
  9. Reclamăm societatea domnului Andor Sandor, la toate institutiile abilitate de pe teritoriul Marii Britanii si cerem suspendarea mărcii pe perioada anchetelor penale .
  10. Vom face demersuri in Parlamentul Romaniei pentru ca Andor Sandor sau afiliați ai acestuia sa devină PERSONA NON GRATA pentru România astfel blocând activitățile acestuia pe teritoriul României .
  11. Atacăm societatea comercială din Australia care defăimeaza și îl ia în deradere pe Părintele mult prea iubit Arsenie Boca .
  12. Luăm legătura cu Președintele Camerei de Comerț al Marii Britanii in România.
  13. Vom trimite adresa oficială Ambasadei Ungariei in România pentru atragerea răspunderii lui Andor Sandor pentru faptele sale rău intenționate.
  14. Vom ajuta toți comercianții atacați de societatea care s-a înstăpânit pe numele Sfântului Ardealului oferindu-le sprijin juridic.
  15. Vom solicita tragerea la raspundere al tuturor persoanelor care au incercat sa se înstăpânească pe acest patrimoniu național si anume : Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca din București sector 4 si Suciu Maria din Sinaia,Prahova,încercând înregistrarea numelui Părintelui Arsenie Boca la OSIM.
  16. Vom solicita companiei din Marea Britanie despăgubiri,bani pe care dorim sa ii donăm pentru Catedrala Mântuirii Neamului si mare parte pentru Mănăstirea Prislop.

 

Toate acțiunile noastre vor fi mediatizate !

Rugăm să apelați la cele mai sincere simțuri si valori crestine si patriotice .Daca nu le aparam ele pot fi distruse de catre aceia din tara si din strainatate care urmaresc deintegrarea uniunii nationale pentru care s-au jertfit stramosii nostri !

Trebuie sa apelăm la spiritul dvs civic si de unitate natională pentru reusita scopului propus , sumele adunate vor fi folosite pentru taxa de timbru care se plătește la valoare ,detectivi particulari,pentru cheltuieli survenite cu îndeplinirea scopului campaniei,cheltuieli cu e-platforma,etc .

Implică-te si tu ,pentru noi ,pentru România , unindu-ne forțele pentru Sfântul Ardealului !

Coordonatorul proiectului Salvați Sfântul Ardealului este Nitu Octavian

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite