Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Călin Geambaşu, la terapie cu doctor Cristian Andrei! Ce verdict a primit din partea psihologului!

Scandalul dintre Călin Geambaşu şi familia lui este departe de a se fi terminat, iar acum, la câteva zile după ce tatăl lui l-a rugat să meargă la psiholog, el a acceptat să facă terapie în direct.

Călin Geambaşu, la terapie cu doctor Cristian Andrei! Ce verdict a primit din partea psihologului!
Comentează 0

Doctorul Cristian Andrei a venit în direct, la WOWbiz, unde a analizat comportamentul artistului şi a încercat să afle motivul pentru care şi-a bătut mama, iar mai apoi a cerut-o de soţie.

”L-au prezentat ca pe un material halucinant. Te aştepţi să vezi oameni desfiguraţi, însă atunci când te uiţi la material o vezi doar pe bunica mea care răspunde la nişte întrebări. Unde sunt urmele de sânge? Unde sunt bălţile de sânge? Materialul a fost filmat la două ore, ar fi trebuit să se vadă. A fost un contact fizic, pe fondul unor tensiuni cumulate de-a lungul timpului. Dacă am dat un pumn în ceva înseamnă că sunt un demon? Zile întregi am tăcut. Am stat singur în faţa unui linşaj organizat de familia mea. Puteam să vin şi eu cu prieteni, iar ei au venit cu toţi, cu schelete din anii 2000. Acest linşaj nu are rolul de a mă distruge. Vor să-mi pună pumnul în gât să nu mai vorbesc, să nu mai dau lucruri din casă. În familia tatălui meu s-a întâmplat un tsunami. Am făcut aceste mărturisiri ca să le remediez. Cât încă mai e timp.

Când am pus albumul de 242 de poze a fost ultima şansă ca să remediez relaţia. Am zis că mă disociez de energiile astea, pentru că nu-mi fac bine. Am vorbit cu tatăl meu după ce m-am despărţit de soţia mea de ce nu pot vorbi cu soţia lui. De abia astăzi, mi-a plâns la telefon, am vorbit. I-am spus că am vorbit lucrurile astea în 2014, apoi în 2016 şi nimic nu s-a schimbat.

Toate se vor rezolva când tatăl meu va renunţa la dogmele antice. Eu nu concep ca un părinte să-şi ceară scuze copilului lui. I-am arătat multe materiale ca să înţeleagă de ce trebuie să ceară scuze, însă el susţine că nu concepe aşa ceva.”, a spus Călin Geambaşu.

Ulterior, el a mers alături de dr. Cristian Andrei, care a încercat să-i înţeleagă comportamentul.

”Nu pun diagnostice, nu sunt judecător, nu judec, nu pun etichete. Amândoi ştim că sunt copii la ora actuală care păţesc la fel ca dvs.”, a încercat dr. Cristian Andrei.

”Da, într-adevăr, dar nu sunt părinţi ca ai mei. Eu am considerat că tatăl meu are un bagaj emoţional uriaş. Eu nu am fost bătut mereu. Eu am fost bătut periodic. Eu am un copil care face performanţă fără să fi fost bătut. I-am prezentat tot felul de meserii pe parcursul unei meserii, ce înseamnă meseria respectivă, iar apoi i-am prezentat ce fac eu. Şi a ales să facă tot asta.”, a mai spus Călin.

”Avem un fel de dinastie în muzică, observ.”, i-a spus medicul: ”I-am spus, băieţel, dacă îţi place muzica, dacă îţi place atmosfera, fă asta. I-am arătat o mulţime de meserii. I-am arătat ce înseamna să fii vânzător, ce înseamnă să fii prezentator TV. Se întâmpla la 4-5 ani. I-am spus ce înseamnă un tâmplar, i-am spus că te poţi juli. Apoi i-am arătat cu ce pot să-l ajut eu. Ce pot să-i arăt eu. I-am luat nişte tobe electronice identice cu cele de la studio. I-am pus un TV cu 80 de clipuri filmate de mine şi stătea 3-4 ore pe zi şi era joaca lui.”, a mai spus el.

Cum îl iubiţi pe fiul dvs.? ”Nu neapărat că nu-l bat, dar şi prin faptul că sunt preocupat de el, pentru ca el să înţeleagă totul. Să înţeleagă că dacă face ceva, se întâmplă asta.”, a mai spus Călin.

”Ţara asta este o ţară bolnavă şi asta e singura concluzie. Eu nu pun diagnostic aici. Există comunităţi întregi care sunt bolnave. Şi oameni normali, ca el, care încearcă să se adapteze la situaţii bolanve, ajung ca el. Să încerce să se adapteze. Vreau să mai vorbim despre aceste cazuri. În ţara asta sunt femei care încearcă să fie bărbaţi, bărbaţi care devin femei. E o ţară bolnavă şi trebuie să vorbim despre asta.”, a spus doctorul Cristian Andrei.

Sursa wowbiz.ro


Scrie un comentariu

trimite