Vremea Romania, Arad 24°C

Stiri Arad

Călin Bibarț (PNL):” PSD anchetează PSD...sau ar trebui?”

Călin Bibarț (PNL):” PSD anchetează PSD...sau ar trebui?”
Comentează 0

Unul dintre subiectele care arde în aceste zile de toamnă este cel al declarațiilor comisiei de anchetă privind fraudarea alegerilor din 2009. Vicepreședintele PNL Arad, Călin Bibarț este de părere că subiectivismul anchetei este extrem de evident:

„Îl întreb pe domnul Fifor, care până recent a fost președintele acestei comisii, care este logica din spatele marilor descoperiri?! Dacă se consideră că s-au fraudat alegerile prezidențiale din 2009 datorită faptului că Boc, premierul de la vremea respectivă împreună cu Vasile Blaga au schimbat 20 de prefecți, atunci ce concluzii putem trage despre faptul că prima grijă a lui Victor Ponta,  în prima ședință de Guvern, din mai 2012 a fost să schimbe toți prefecții și  subprefecții din cele 41 de județe ale României?!"

Domnul Fifor împreună cu filosofii săi din comisia de anchetă demonstrează încă o dată că teoria conceptuală nu are nici un fel de aplicabilitate practică.

De câte ori PSD a câștigat alegerile în viziunea domnului Fifor și a comisiei trebuiau făcute investigații pentru presupuse fraude electorale. Mergând pe această logică, ar trebui făcută o anchetă pentru alegerile parlamentare din 2012, 2016 și poate rezultatul final nu va fi tocmai favorabil PSD-ului”, a declarat Călin Bibarț, vicepreședinte PNL Arad.

(C.P.)

Scrie un comentariu

trimite

Inchide