Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Ultima rundă – ultima impresie

C4: Ultima rundă – ultima impresie
Comentează 0

Ultima etapă a stagiunii în C4 aduce cu sine meciuri de palmares pentru formaţiile arădene. Sebişul şi-a luat gândul de la promovare, Cermeiul a rămas în liga a III-a, iat UTA II speră ca în sezonul viitor FRF-ul să-i mai dea o şansă în acest eşalon.

.................................................

CSM Lugoj – Naţional Sebiş

Al 3-lea sezon consecutiv când cei din Sebiş se îneacă la mal. La un moment dat Naţionalul părea de neoprit înd rumul spre promovare, iar acum, cu 90 de minute înaintea finaulului de stagiune trupa lui Cojocaru e ieşită din calcule. Joc de palmares între două echipe despărţite în clasament de 1 punct. „Aș vrea să spun că mai avem speranțe, dar trebuie să fiu și să fim cu toții realiști. Din păcate, nici punctele din tur, cu Ighiul, nu ne-ar mai ajuta să promovăm, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne facem datoria până la capăt. Cu toții suntem dezamăgiți, vestiar și conducere, dar și suporteri, se pare – însă – că atât s-a putut”, a spus Gabi Siminc, căpitanul Sebișului, pentru sportarad.ro

..................................................

Gloria Lunca Teuz Cermei – Unirea Alba Iulia

Încă de acum o rundă Cermeiul şi Alba Iulia şi-au rezolvat menţinerea în acest eşalon. Deci e clar că se joacă pentru fani, mai ales gazdele, şi pentru un loc mai bun în clasament. „În ultimele trei etape am înregistrat o ușoară creștere în joc și am obținut și punctele ce ne-au liniștit pe acest final de campionat. Acum ne propunem să încheiem acest campionat frumos în fața propriilor suporteri și, dacă se poate, să urcăm până pe poziția a 8-a”, anunță Radu Anca, antrenorul principal al celor de la Lunca Teuz Cermei.

......................................................

UTA II – Industria Galda

Junii UTA-ei au tras cât au putut în retur pentru o miraculoasă salvare. Nu a fost să fie, astfel că, în aşteptarea unei posibile reprimiri în acest eşalon, tinerii alb-roşii îndrăznesc să viseze la un rezultat bun şi cu Galda, care să-i ferească de ultimul loc al clasamentului. „Am ajuns să cunosc destul de bine jucătorii de la Liga 3-a, pentru că am urmărit destule meciuri de ale lor, iar pe unii i-am avut la dispoziție și la UTA III, în Liga 4-a. Sigur, întâlnim o formație ce s-a bătut până acum două-trei etape la promovare, deci, teoretic, poate fi considerată favorită vineri. Însă, la felul cum au jucat băieții la Timișoara, contra Becicherecului, nu văd de ce nu ar mai lega o victorie. Se știe că prima și ultima impresie contează, iar copiii au o nouă șansă să arate că pot fi luați în calcul pentru prima echipă”, a menționat Sandu Gaica, antrenorul de conjunctură al arădenilor, stafful clasic fiind plecat la finala Cupei Elite U19.


Scrie un comentariu

trimite